Boerencamping Op het erf in Wapse
Minicamping in de provincie Drenthe

Op Boerencamping Op het erf in Wapse, een minicamping in de provincie Drenthe, ben je in een landelijke bosrijke omgeving waar je kunt kennis maken met het boerenleven. Deze kleine camping is geschikt voor actieve kampeerders, maar ook senioren en rustzoekers kunnen hier hun hart ophalen. De eventuele hond mag ook mee, maar moet wel aangelijnd blijven. Er zijn 13 ruime plaatsen, geschikt voor tenten en caravans maar ook voor campers. Alle dertien staplaatsen hebben electra aansluiting en een eigen waterpunt. Er zijn tevens volledig ingerichte Bell-tenten en/of een caravan te huur. Boerencamping Op het erf in Wapse, een minicamping in de provincie Drenthe is aangesloten bij de SVR.

Ruime plaatsen op boerderijcamping Op het erf in Wapse

Boerencamping Op het erf in Wapse beschikt over een moderne sanitair unit. Hier vind je 7 toiletten, 1 urinoir, 4 douches, een wasbak met kranen en een leegpunt voor uw chemisch toilet. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de wasmachine. Voor de gasten is er gratis wifi. Je kunt ook samen met de boer een kijkje in de stallen nemen en zij leggen je graag van alles en nog wat uit. Het is supermodern met twee Lely melkrobots.Voor kinderen zijn er in de omgeving zwembaden, zwemplassen en speeltuinen. Wildlands Emmen is niet ver maar je kunt ook op Wildsafari in de omgeving. Misschien nog wel spannender!

Gezelligheid op deze leuke camping in Drenthe

Boerencamping Op het erf ligt dus bij Wapse, een esdorp in de gemeente Westerveld. Het is hier prachtig! Wandelen en/of fietsen, u kunt het hier dagelijks doen. De omgeving beschikt over verschillende natuurgebieden zoals het Nationaal Park Drents- Friese wold, Nationaal Park Dwingelderveld, en het Holtingerveld. Maar ook Nationaal park Weerribben Wieden ligt op slechts 20 km afstand. Ook zijn er in de omgeving verschillende (oorlogs) monumenten, hunebedden, schaapskooien en een bessenpluktuin te vinden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Op het erf in Wapse.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina