Boerencamping De Bosrand in Spier
Minicamping in de provincie Drenthe

U wordt van harte welkom geheten op Boerencamping de Bosrand in Spier, een minicamping in Drenthe. Deze familiecamping in Midden Drenthe, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. De beschutte en ruime plaatsen zijn voorzien van elektra, standaard 6 ampère en een watertappunt bij elk veld. Er is ook een volledig ingerichte Glampinghouse,ervaar hier het "glamorous camping' kamperen, het is een trend op het gebied van kamperen. Is kamperen in een tent of caravan net een stap te ver voor u? Bij Camping de Bosrand is het ook mogelijk om een volledig ingerichte 4 persoons bungalow te huren. Tevens zijn er nog 2 chalets (4 en 6 persoons) en een pipowagen voor 2 personen te huur. Dus welke keuze u ook maakt, op Boerencamping de Bosrand in Spier, een minicamping in Drenthe, kunt u altijd een goede keuze voor een ontspannen verblijf maken.
Speel/zwemvijver bij Boerencamping de Bosrand in Spier

De voorzieningen zijn op en top bij boerencamping De Bosrand in Spier. Er is een verwarmd sanitair gebouw. Om verspilling tegen te gaan is het douche- en afwaswater tegen betaling dmv een Sepkaart. Er is een mogelijkheid voor gebruik van wasmachine en droger tegen een redelijke vergoeding. Er is een koelkast, een vrieskast en magnetron bij het stenen sanitairgebouw. Deze zijn vrij te gebruiken. Er is een aparte parkeerplaats aangelegd waar u uw auto kunt parkeren aangezien het niet is toegestaan om de auto bij de caravan te parkeren. Dit alles voor de rust en veiligheid en het behoud van het mooie grasveld. Ook aan kinderen is gedacht, er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig en er is tevens een grote zwemvijver. Ook is er een recreatieruimte in de open schuur gemaakt.

Bij Boerencamping de Bosrand in Spier, doet men goed hun best het de bezoeker zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het nabij gelegen Nationaalpark Het Dwingelderveld met prachtige zandverstuivingen en vennen, en niet te vergeten het Terhorsterzand, biedt tal van mogelijkheden om te wandelen en/of te fietsen. Indien u uw eigen paard meeneemt dan kunt u dit ook mooi op deze wijze ontdekken. Verder zijn er de ouderwetse dorpjes als o.a. Orvelte, Dwingeloo en Diever nabij gelegen. Iets verder weg liggen Assen en Emmen, beide zeker meerdere bezoekjes waard.

Diverse logeermogeljkheden op de Bosrand in Sper


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Bosrand in Spier.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina