Recreatieboerderij en minicamping Slachtehiem in Lollum
Een boerencamping in de provincie Friesland

De familie Klaas en Lenie Bakker heten u gaarne van harte welkom op hun nieuwe recreatieboerderij en boerencamping Slachtehiem in Lollum, een minicamping in de provincie Friesland. Hier kunt u het Friese platteland zien, horen, ruiken en voelen! Een vakantie vieren midden tussen de weilanden en de grazende koeien. Het prachtige uitzicht, de rust en de mooie natuur maken dat u een echt vakantiegevoel ervaart! Tien minuten rijden vanaf de afsluitdijk en met een unieke ligging aan de historische waterkering de Slachte. Er is genoeg te doen aangezien Slachtehiem recreatieboerderij aan drie elfsteden ligt; Franeker, Harlingen en Bolsward.

Logo recreatieboerderij Slachtehiem, boerencamping in Lollum, provincie Friesland


De boerencamping beschikt over 16 ruime kampeerplaatsen met luxe voorzieningen. Zo beschikt elke staanplaats over een eigen waterkraan en een elektrische aansluiting van 4 ampère. De sanitaire voorziening vindt u vlak naast de kampeerplaatsen. Er zijn vier douches en vier toiletten met thermostaatkranen aanwezig. Ook is er een vaatwasplek met warm water. Als campinggast kunt u hier onbeperkt gebruik van maken.

Rondom het boerenerf, wat compleet rolstoeltoegankelijk is, zijn er vele activiteiten te ondernemen. Greidegolf, fierljeppen, vissen, volleybal, tennis en kanovaren zijn slechts een aantal daarvan! Voor iedere leeftijd is er iets te doen. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen bij de koeien en schapen, en als u in het juiste seizoen komt zijn er misschien pasgeboren lammetjes te bewonderen.

Vissen b ij Boerencamping Slachtehiem in Friesland

 

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan een de website van recreatie boerderij en boerencamping Slachtehiem in Lollum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina