Boerderijcamping Stoker in De Veenhoop
MInicamping in de provincie Friesland

De familie Stoker, eigenaar van boerderijcamping Stoker in De Veenhoop, een minicamping in de provincie Friesland, heet u van harte welkom op hun camping . De camping is gelegen in een rustige omgeving, een plek midden in de natuur waar het nog echt stil is en waar u nog kunt genieten van de geluiden uit de natuur. Er zijn 16 kampeerplaatsen voorzien van maarliefst 16 ampère elektra. Tevens is er een apart tententerrein en een ingerichte caravan te huur. De camping is ook een echte boerderijcamping, want het is een veefokbedrijf. U hebt uitzicht over de weilanden en kunt de koeien zien grazen. Dus als u echt bij de boer wilt kamperen, kom dan naar boerderijcamping Stoker in De Veenhoop, een minicamping in de provincie Friesland.

Boerderijcamping Stoker in De Veenhoop, minicamping in Friesland

 

Boerderijcamping Stoker in De Veenhoop ligt naast een prachtig natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen, een plek waar je bijna nooit iemand tegen komt. De camping is gelegen aan een kanaal welke geschikt is om te vissen, te zwemmen en te kanovaren. U kunt gratis gebruik maken van de kano's, dus ook leuk voor kinderen. De sanitare voorzieningen modern, inclusief een familiedouche. Er is tevens een leuke kleine speeltuin ingericht.

Vanaf Boerderijcamping de Veenhoop heeft u aansluiting tot de Friese meren en heeft u toegang tot al het moois wat Friesland u kan laten zien. De omgeving van boerderijcamping Stoker is uitermate geschikt voor wandelen ,fietsen of touren. Gaat u liever zeilen? Dan is er de mogelijkheid om zeilboten te huren en zelf de omgeving te verkennen. De camping ligt 4 km van het dorpje Nij Beets met supermarkt, openlucht zwembad en een openlucht museum. En geniet na terugkomst, of natuurlijk op ieder ander moment, van een heerlijke kop thee in de eigen theetuin.

Minicamping oánt kanael in Friesland

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan een de website van boerderijcamping Stoker in De Veenhoop.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina