Boerderijcamping De Ezelhof in Loozen
Minicamping in de provincie Overijssel

SVR Boerderijcamping De Ezelhof in Loozen, een minicamping in de provincie Overijssels, is gelegen in het Vechtdal en in het rustige buitengebied van het plaatsje Gramsbergen. Het maakt deel uit van een palingboerderij-kwekerij met daarbij een ambachtelijke en mobiele rokerij, met de bedrijfsnaam Profarm Paling. Er zijn 25 plaatsen op deze minicamping gemeente waar ezels grazen, palingen zwemmen en mensen tot rust komen.Er zijn ruime plaatsen met veel weinig en geen schaduw. Er is een visvijver op het eigen terrein, maar op slechts 100 meter afstand van boerderijcamping De Ezelhof in Loozen, een minicamping in de provincie Overijssel, is ook openbaar viswater.

 

 

De voorzieningen op boerderijcamping De Ezelhof in Loozen zijn heel netjes en goed. Er zijn voldoende douches, wastafels en toiletten aanwezig, Tevens een wasmachine en droger (tegen betaling) Het terrein is autovrij, hetgeen de rust en veiligheid ten goede komt. Tevens zijn er ook enkele dieren op de camping, zoals, naast paling natuurlijk, ezels, konijnen, kippen, de tekkels en hangbuikzwijn Knorrie. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen aanwezig. Voor de gasten van deze minicamping is gratis wifi beschikbaar. En houdt u van paling? Dan bent u hier natuurlijk aan het goede adres.

 

Boerderijcamping De Ezelhof in Loozen ligt op kleine afstand van de Duitse staatsbossen, en er zijn verschillende fietsroutes die u langs pittoreske dorpjes leiden. Vlakbij de camping (slechts 100 meter) liggen de prachtige botanische tuinen van Ada Hofman. Andere leuke bezienswaardigheden of activiteiten zijn de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, het Attractiepark Slagharen, de Duitse plaatsen Uelsen en Nordhorn, de dierentuin Wildlands in Emmen en nog veel meer.

 

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in Overijssel?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Ezelhof in Loozen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina