Boerderijcamping Op den Diesdonk in Asten-Ommel
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping Op den Diesdonk in Asten-Ommel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, beschikt over 22 ruime plaatsen verdeeld over meerdere velden. U kunt zelf kiezen waar u wilt staan. De camping bevindt zich achter de karakteristieke langgevelboerderij en loopt over in de bossen. Op het kampeerterrein staan ook 2 volledig ingerichte knusse pipowagens, ieder geschikt voor 2 personen. Ook zijn er zgn. Peelhutten te huur, volledig ingericht en geschikt voor 2 of 4 personen.Ten slotte kunt u nog logeren in één van de twee apartementen, geschikt voor 2 personen. Natuurlijk is Wifi gratis voor de gasten van Boerderijcamping Op den Diesdonk in Asten-Ommel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Mooie plaatsen op boerderijcamping Op den Diesdonk in Noord-BrabantDe eigenaren van boerderijcamping op den Diesdonk in Asten-Ommel hebben natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Er zijn leuke voorzieningen op het aparte speelterrein, zoals een airtrampoline, grote zandbak, trampolines, skelters en diverse speeltoestellen, alles staat garant voor volop kinderplezier. Tijdens uw verblijf kunt u zich vermaken met een potje Jeu de Boules of heerlijk genieten van de paarden in de paardenwei. Het sanitair is van alle gemakken voorzien, zowel de dames als de heren kunnen beschikken over 2 douches en 2 toiletten, de herenafdeling heeft nog een urinoir. Er is een invalide douche / toilet aanwezig. Deze douche is voorzien van een opklapbare douchestoel en aparte beugels. Het sanitairgebouw en het afwasgedeelte zijn voor uw comfort binnen opgesteld. Er is ook een wasmachine aanwezig. Speciaal voor campers is er een sanistation op de minicamping aanwezig: een stortplaats voor de toilet-cassette.

 

Boerderijcamping Op den Diesdonk in Noord-BrabantU kunt als gast van boerderijcamping Op den Diesdonk in Asten-Ommel tijdens het vakantieseizoen gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs met sauna, stoom- en strandbad van het dichtbij gelegen recreatiepark Prinsenmeer. De omgeving van de minicamping nodigt uit om fantastische wandel- en fietstochten te maken. Wat u beslist niet mag missen is een van de wandelroutes door Nationaal Park De Groote Peel. Wilt u grotere afstanden afleggen dan kunt u gebruik maken van kaarten (te verkrijgen op de camping) die u door middel van het fiets-knooppuntensysteem door de regio leiden. Met de auto ben je binnen 30 minuten in de gezellige en mooie steden Helmond, Eindhoven, Weert en Venlo maar er is nog veel meer te doen in de regio! Wat denkt u bijvoorbeeld van het indrukwekkende Oorlogsmuseum Overloon, of Toverland in Sevenum.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping "Op den Diesdonk" in Asten-Ommel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina