Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg
Minicamping in de provincie Friesland

Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg, een minicamping in de provincie Friesland is een ideale minicamping voor watersportliefhebbers. De camping beschikt nl. over een eigen haven met ligplaatsen voor de gasten. Op het veld zijn zeer ruime plaatsen beschikbaar. Daar zijn ook de elektra en waterpunten aanwezig. Ook is er een speciale ruimte voor campers aangelegd. Het leuke van Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg, een minicamping in de provincie Friesland, is dat het op een eiland is gesitueerd.

 

boerderijcamping Oan E Poel in Heeg, minicamping in Friesland

 

Via een brug komt u op het terrein van Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg. Op de minicamping is een volledig ingerichte 4 persoons stacaravan te huur. Deze staat op een schitterende plek aan het water en heeft een eigen terras. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Ook zijn er skelters om meer te spelen. Er is een hele nette sanitair unit aanwezig, met gescheiden afdelingen voor dames en heren. Ieder deel beschikt over 3 toiletten en 2 douches en 3 wastafels. Buiten het gebouw kunt u met warm water de afwas doen. Natuurlijk is er ook een wasmachine en centrifuge aanwezig. In het hoogseizoen komt op werkdagen een broodbus op de minicamping waar u heerlijke broodjes kunt kopen.

Minicamping Oan E Poel in Heeg, boerderijcamping in Friesland

 

De ligging van Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg is voor de watersportliefhebbers natuurlijk optimaal. De eigen haven en de ligging aan de vaarroute tussen de Friese meren en het IJsselmeer is natuurlijk ideaal. Hier kunt u genieten van de honderden bootjes die hier langs varen. Fietsen in Zuidwest Friesland is fietsen langs de meren en door de kleine dorpjes. In de provincie Friesland is ook een knooppunten netwerk van fietspaden aangelegd. Zo stelt u uw eigen route samen voor een schitterende fietstocht door deze mooie provincie..

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Oan é Poel in Heeg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina