Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul
Boerencamping in de provincie Limburg

Wilt u ook genieten van rust en de natuur? Kom dan eens kamperen bij Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul, een boerencamping in de provincie Limburg. Midden in het Limburgse heuvellandschap ligt de verscholen camping van René Kroonen. De camping heeft een prachtig weids uitzicht op de weilanden en heuvels van het Geuldal. Er zijn vijftien ruime staanplaatsen met aansluitpunten voor elektra. De boerderij is gelegen in het Geuldal zelf en de akkers zijn gelegen op het hogere plateau ten zuiden van Schin op Geul. De boerderij heeft de typische Limburgse “pleij”, een vierkante cour met daarom heen het woonhuis en de stallen. Tegenwoordig is het bedrijf overgestapt op de landbouw. U verblijft op Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul, een boerencamping in de provincie Limburg, dus op een echte boerderij.

Op boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul zijn goede en schone sanitaire voorziening in de vorm van een douche-, was- en toiletaccommodatie aanwezig. Deze douches, toiletgroep en wasbak voor afwassen bevinden zich in de voormalige stallen van de oude mergelsteen hoeve. Eveneens is er een nieuwe ruime binnen-accommodatie aanwezig waardoor men ook bij slecht weer binnen kan vertoeven. Deze ruimte kan ook gebruikt worden om binnen te eten e.d.. Er is op het gehele terrein een goede Wifi voorziening aanwezig. Het kampeerterrein biedt extra rust omdat de auto's op het parkeerterrein geplaatst moeten worden. Indien u dat wenst is een ontbijtservice hier ook mogelijk.

Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul is gelegen in het Geuldal aan de voet van de ‘Sousberg”, die prachtige uitzichten biedt over de omgeving. Het landschap bestaat uit een kleinschalig en afwisselend geaccidenteerd gebied met weilanden, akkers, bos en natuurgebieden. De boerderij is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van wandelingen en fietsroutes. Dit geldt zowel voor jong en oud, sportief en minder sportief. Op korte afstand van de boerderij is het natuurgebied “Gerendal” gelegen, landelijk bekend met de orchideeëntuin. Aan de andere kant van het dorp is de “Keutenberg” gelegen, die met een stijgingspercentage van 22% de steilste heuvel van Nederland is.

Er is nog veel meer informatie over deze boerencamping in de provincie Limburg.
Kijk daarvoor op de website van Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina