Boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk (Rijperkerk)
Minicamping in de provincie Friesland

De familie van Eijden, de eigenaren van boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk, een boerencamping in de provincie Friesland, willen u van harte uitnodigen voor een bezoekje aan hun camping.De camping is erg rustig gelegen, want hij staat op 250 meter afstand van de openbare weg. Dus hier kunt u ongestoord genieten van uw rust. Afwijkend van vele campings kunt u op boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk (Rijperkerk), een boerencamping in de provincie Friesland, zelf uw kampeerplaats uitzoeken.

boerderijcamping Johanna Hoeve in Friesland

De boerderij van Boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk (Rijperkerk) is nog steeds een actieve kaasboerderij. U kunt hier een demonstratie krijgen over het kaas maken. Tevens worden er diverse soorten kaas verkocht. De camping is gelegen op 8 km afstand van Leeuwarden. EEn uitstekende mogelijkheid om ook deze mooie stad met zijn rijke historie te bezoeken. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om uitstapjes te maken in de omgeving.Daarvoor verwijzen wij u graag naar de website van de camping.

boerencamping in Friesland

Op boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk (Rijperkerk) kunt u ook enkele volledig ingerichte caravans huren. Verder zijn de sanitaire voorzieningen in ruime mate aanwezig. Er zijn 4 douches (zonder muntautomaat), 4 toiletten en een urinoir, 4 wastafels en 5 afwas- c.q. spoelplaatsen. Ook voor de was is alle apparatuur aanwezig. U kunt uw fiets stallen in de overdekte stalling .

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Johanna Hoeve in Ryptsjerk (Rijperkerk)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina