Minicamping Boszicht in Lottum
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping Boszicht in Lottum, een boerderijcamping in de provincie Limburg is een kleinschalige camping, aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en gelegen in het mooie buitengebied van Lottum. Het is een uitstekende locatie voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Er zijn 17 ruime kampeerplaatsen die elk voorzien zijn van een 10 ampère elektra-aansluiting en een watertappunt. Op het gehele terrein is gratis wifi beschikbaar. Er is tevens een mooie luxe blokhut te huur, deze is zelfs voorzien van 2 elektrisch verstelbare bedden. Voor tentkampeerders is een apart veld aanwezig. Het mooie terrein van Minicamping Boszicht in Lottum, een boerderijcamping in de provincie Limburg biedt u zon- en schaduwrijke plaatsen.


Minicamping Boszicht in Lottum beschikt vanaf het seizoen 2019 over een geheel nieuw en luxe sanitairgebouw. Er zijn dan 4 douches, 4 toiletten, 2 urinoirs en een afwas-gelegenheid in en buiten het gebouw. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig. De eigenaren van deze mooie boerderijcamping kunnen eventueel voor het ontbijt zorgdragen. Op dit kampeerterrein mag u uw hond ook meenemen, maar deze moet natuurlijk wel aangelijnd zijn

 

Lottum ligt aan rivier de Maas, welke kenmerkend is voor de omgeving. Aan de oostzijde van de Maas (Arcen) bevindt zich het groot Nationaal Park “de Maasduinen”. Aan de westzijde van de Maas (Lottum, Broekhuizen) vindt U nog de overblijfselen van de oude Maasoevers in het natuurgebied “het Schuitwater”. Door dit gebied loopt ook de lange afstand wandeling “Pieterpad”. De camping ligt op ca. 1 km afstand van deze route.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van minicamping Boszicht in Lottum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina