Boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp (Welsrijp)
Minicamping in de provincie Friesland

Boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp, een minicamping in de provincie Friesland is gevestigd op een melkveehouderij. Naast de koeien en de vele kalfjes zijn er ook nog dweggeiten, konijnen, een hond en poezen. Het is een echte mini camping: er is slechts plaats voor een paar caravans of campers. Ook is er een bungalow en/of zijn er een paar stacaravans te huur. Het is een camping voor rustzoekers. Boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp, een mini camping in de provincie Friesland is gelegen op slechts 5 kilometer van het historische stadje Franeker.


mini camping De Slypstien in Friesland

De voorzieningen op boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp zijn goed, zo is er een slechtweervoorziening, diverse speeltoestellen voor kinderen een manage bij de buren en goede sanitaire voorzieningen in It Hûske; 2 douches, 2 toiletten, een afwasplek, baby-aankleedkussen en een koelkast. Tevens zijn er fietsen te huur. Vanaf de mini camping kunt u deze mooiw hoek van Friesland goed ontdekken. Ook een bezoekje aan de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland is vanaf hier heel goed te doen. U bent zo in Harlingen waar u op de boot kunt stappen.

uitzicht mini camping De Slypstien ibij Franaker

 

Friesland heeft een rijke historie. Franeker was in de tijd van Napoleon zelf nog een universiteitsstad. En dan hebben we natuurlijk de mooie provinciehoofdstad Leeuwarden, het heeft een hele leuke binnenstad emt vele mooie winkels, musea, restaurantjes en terrasjes. Sneek is natuurlijk bekend van de Sneekweek, hét zeilevenement van Nederland. Het is dan super gezellig en druk in deze stad die op slechts 15 kilometer vanaf boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp ligt. Indien u leifhebber bent om het Skutsjesilen te bekijken en te beleven, dan bent u op deze mini camping ook aan het goede adres. Een aantal wedstrijdplaatsen zijn vanaf de camping goed te bereiken.

 

Wilt u meer weten over deze mini camping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Slypstien in Wjelsryp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina