Boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld, een minicamping in de provincie Drenthe is gelegen in het hart van deze mooie provincie.Een heel groot voordeel hiervan is dat vele attracties en bezienswaardigheden vanuit deze mini camping uitstekend te bezoeken zijn. De minicamping bestaat uit drie velden, één met 8 ruime plaatsen en wat dichter bij het sanitair, één met 9 ruime plaatsen met in het midden een weilandje. Door de beschutting met houtsingels biedt iedere plaats, die tevens uitgerust is met een 6 of 10 amp. electra-aansluiting, voldoende beschutting en privacy. Het derde veld heeft op iedere plek 10 amp stroom, een betegeling voor de voortent, maar geen afscheiding tussen de plaatsen. Campers zijn ook welkom! De eigenaren van Boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld, een minicamping in de provincie Drenthe, zijn aangesloten bij de SVR, een overkoepelende organisatie van boerencampinghouders.

Mini camping De Kastanjehoeve in Z|uidveld, minicamping in Drenthe


Naast het houden van Boerencamping De Kastanjehoeve in Zuidveld, is er op de boerderij ook nog een kleien paarden- en ponyfokkerij gevestigd. De voorzieningen op de mini camping zijn erg goed. Zo is er een nieuw toiletgebouw met voldoende en modern sanitair, natuurlijk zijn er (s) afwasplaatsen, een afstort mogelijkheid voor uw chemisch toilet en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de electrische fiets. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden, zoals o.a. speeltoestellen, een zandbak, trampoline, tafeltennis en ook een mogelijkheid om pony te rijden. En als één van de hoogtepunten: er mag een kampvuur gemaakt worden. Erg fijn is dat het gemaaide gras verwijderd wordt.

boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld, mini campin g in Drenthe

Door de centrale ligging van Boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld kunt u vele bezienswaardigheden eventueel ook per fiets bezoeken, u slaat dan drie vliegen in één klap. U ondekt de mooie fietsroutes, de natuurschoon en u bezoekt uw einddoel van die dag. U bent ook heel dicht bij de Staatbosssen nabij Schoonloo. Hier treft u ook mooie vennen, heidevelden en meren aan. Er zijn bijzonder veel activiteiten te doen in deze mooie provincie: Het mooie Westerbork met zijn brink en diverse restaurants en musea, Assen, de hoofdstad, met het Verkeerspark of het Drents Museum, de dierentuin in Emmen of het Boomkroonpad tussen Borger en Rolde, een mooie wandeling tussen de boomtoppen.

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden bij een verblijf op deze minicamping in Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Kastanjehoeve in Zuidveld.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina