Boerderijcamping De Grote Bremen in Oene
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Grote Bremen in Oene, een boerencamping in de provincie Gelderland, is gelegen in een prachtig landschap waar u van de heerlijke rust kunt genieten. Er zijn mooie en ruime plaatsen van 150 m2, goed beschut en met veel privacy. Alle plaatsen beschikken over een 6 amp. stroomaansluiting. Ook zijn er op het terrein van deze mini camping voldoende watertappunten te vinden. Naast de kampeermogelijkheden kunnen hier ook 2 appartementen en trekkershutten gehuurd worden. De familie Ter Beek wil u graag uitnodigen om eens kennis te maken met Boerderijcamping De Grote Bremen in Oene, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

mini camping De Grote Bremen in Oene, boerencamping Overijssel

 

Er zijn hele uitgebreide voorzieningen op Boerderijcamping De Grote Bremen in Oene. Het sanitairgebouw is erg ruim met diverse toiletten, douches en wastafels. Ook is er een afwasplaats gemaakt en kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge en wasdroger.Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen aanwezig, zoals natuurlijk een trampoline, schommel, glijbaan en een wip-wap. En, zoals het natuurlijk op een boerderij hoort, zijn er ook kleine dieren aanwezig. Voor uw "stalen ros" is een overdekte stalling aanwezig.

boerencamping De Grote Bremen in Oene, minicamping Overijssel

 

 

Het plaatsje Oene, daar waar de boerderijcamping De Grote Bremen is gevestigd ligt in de IJselvallei, een heel mooi wandel- en fietsgebied. Ook de bossen van de Veluwe zijn op korte afstand. Ook ligt de camping mooi tussen de steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Deze plaatsen bieden u vele bezienswaardigheden. Zwolle heeft een heel mooi winkelcentrum, oude gebouwen en hele leuke restaurants. Deventer is een oude stad met de oude IJselkade en in Apeldoorn vindt u o.a.Paleis het Loo.

 

Wilt u meer wten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Grote Bremen in Oene.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina