Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst, een minicamping in de provincie Gelderland, is een heerlijke plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Naast de geitenboerderij ligt de nieuwe camping met 25 ruime en comfortabele kampeerplaatsen. De camping grenst aan de Oude Bongerd en het in 2016 geopende Park Bredelaar en geeft een prachtig uitzicht over landbouwgebied. De camping is geopend in het voorjaar van 2018. Het nieuwe sanitairgebouw is gereed voor gebruik en alle voorzieningen zijn klaar. Alle plekken zijn voorzien van een eigen elektriciteit- en wateraansluiting met afvoer. Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst, een minicamping in de provincie Gelderland, is geopend van maart tot en met oktober.

 

Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst

 

Het sanitairgebouw van Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst is in 2018 nieuw gebouwd in de vorm van een oude hooimijt. Het sanitairgebouw bevat de toiletten, de douches (ook speciaal voor minder validen) en een vaatwasruimte (aan de buitenzijde). Ook wordt er in 2020 een wasmachine en droger geplaatst. Daarnaast is een WIFI-netwerk aangelegd waardoor elke plek op de minicamping toegang tot snel internet heeft. In het hoogseizoen staat de camping bol van de activiteiten die u en uw gezelschap kunnen ondernemen. De geitenboerderij, met maar liefst 2000 melkgeiten, is dan volledig toegankelijk om eens te kijken hoe het in het platte leven er aan toe gaat! Of wilt u liever een rustig dagje beleven, loop dan eens rond in de prachtige omgeving.

 

Een kijkje op de afwasplaatst van De Grote Bredelaar

 

Boerderijcamping De Grote Bredelaar ligt vlak bij Elst (GLD) in een prachtige omgeving, met weidse uitzichten en veel fiets en wandelpaden. Er zijn diverse routes die je door het Betuwse landschap sturen. De provinciesteden Arnhem en Nijmegen liggen om de hoek. Het Gelredome ligt slechts 5 kilometer van de camping, waardoor de minicamping een uitstekend verblijf kan bieden voor evenementen in het Gelredome. Regio Arnhem en Nijmegen is door de verscheidenheid aan landschappen, steden en dorpen verrassend veelzijdig. De Betuwe staat bekend om zijn karakteristieke landschap met boomgaarden en open landschappen. Door de ligging tussen de rivieren is de grond erg vruchtbaar, wat de reden is waarom veel landbouw en fruit bedrijven zich hier hebben gevestigd. Vlak voor de zomer verreizen overal kraampjes langs de weg met vers fruit. Het deel van de Betuwe waar de Grote Bredelaar staat heet Overbetuwe, net als de naam van de gemeente. Boerderij de Grote Bredelaar ligt midden in het hart van Park Lingezegen. Park Lingezegen is een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur, cultuur en water. De totale oppervlakte van Lingezegen beslaat 1700 hectare.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Grote Bredelaar in Elst

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina