Boerderijcamping De Broekse Hoeve in Gieterveen
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping De Broekse Hoeve in Gieterveen, een minicamping in de provincie Drenthe, is onderdeel van de gelijknamige kampeerboerderij. Naast de 25 ruime kampeerplekken ( 100m2 t/m 150m2) zijn er ook twee groepsverblijven, ideaal voor familie reünies, recepties enz. Het camping gedeelte van de Broekse Hoeve heeft mooi grasland en appelboomgaarden. De kampeerplekken zijn afgebakend door struiken, hetgeen de privacy ten goede komt. Elke plek heeft 6 ampère elektra en wifi. De camping is autovrij en kindvriendelijk. Ook zijn er open staanplaatsen, die allemaal met een elektraaansluiting zijn uitgerust. Op Boerderijcamping De Broekse Hoeve in Gieterveen, een minicamping in de provincie Drenthe, mag u zelf kiezen hoe u wilt kamperen.

Veel beschutting op de boerderijcamping De Broekse Hoeve

Er zijn fantastische voorzieningen aanwezig op boerdrijcamping De Broekse Hoeve in Gieterveen. Men heeft voor u op de Kampeerboerderij een eigen zwembad (gratis gebruik!), boerderijdieren, kano’s, viswater, huttenbos, speeltoestellen en outdoor activiteiten. Natuurlijk zijn er voldoende en goede sanitaire voorzieningen op deze minicamping die aangesloten is bij de SVR. Voor uw was is er een wasmachine en droger aanwezig. Ook het chemisch toilet kan op de daarvoor bestemde plaats geleegd worden.

er zijn ook speeltoestellen op minicamping De Broekse Hoeve

Boerderijcamping De Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen. Door dit natuurgebied stromen de riviertjes de Hunze, de Aa en de Beek, drie oerstromen uit de ijstijd. In dit gebied staat de meer dan 200 jaar oude historische boerderij de Broekse Hoeve. Het Natuurgebied de Hondsrug is een schitterend gebied om te wandelen en te fietsen. De Hondsrug is een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt en is daarmee een van de hoogste gedeeltes van Drenthe. Gieterveen ligt aan de voet van de Hondsrug. In Speelvijver ’t Nije Hemelriek kan er worden gezwommen midden in de bossen van boswachterij Gieten-Borger. Daar vindt u ook het Boomkroonpad met tal van routes door het bos.

U wilt vast en zeker meer weten over deze minicamping in Drenthe.
Kijk daarvoor op de website van Boerderijcamping De Broekse Hoeve in Gieterveen.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina