Boerderijcamping 't Eyveld in Beesel
Een boerencamping in de provincie Limburg

De familie Luttels van boerderijcamping 't Eyveld in Beesel, een boerencamping in de provincie Limburg, nodigen u graag uit om hun minicamping te bezichtigen. Het is een kleinschalige gezinscamping en is gelegen in Beesel. Beesel is een dorp aan de rivier de Maas in Midden-Limburg, grenzend aan het Duitse Hoogterras tussen Venlo en Roermond. Dankzij een uitgebreide beplanting is de camping een eldorado voor vogels.De camping bestaat uit 3 delen,18 kampeerplekken, een trekkersveld en 20 camperplaatsen. Voor mensen die willen genieten van de natuur en van de limburgse gezelligheid is boerderijcamping 't Eyveld in Beesel, een boerencamping in de provincie Limburg dé ideale locatie.

Wat heeft de familie Luttels u te bieden op deze prachtige en kindvriendelijke boerderijcamping 't Eyveld in Beesel? Natuurlijk zijn er genoeg luxe sanitaire voorzieningen met o.a. dames-, heren- en gezinsdouche en babywasplaats, vaat- en kledingwasplaats en een wasmachine. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, een zandbak, een speel- en sportveld, een dierenweide met kleinvee en een peuter/kleuter spetterbad in juni, juli en augustus.

Boerderijcamping 't Eyveld in Beesel, provincie Limburg

.

Voor de vrijbuiters onde ons is er een apart trekkersveld met mooi omsloten beplanting op boerderijcamping 't Eyveld in Beesel. Toeristische documentatie van de hele omgeving, inclusief een gedeelte van Duitsland is op de camping te verkrijgen. Ook is dit de locatie voor fietsverhuur en gratis fietsroutes. Rust en ruimte in een bosrijke omgeving aan de rand van het open veld en een zeer gevarieerd landschap, dat is wat u op deze camping aantreft. Ook zijn er diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving, Watersportcentra op 5 en 10 km afstand en een Visvijver op 3 km afstand. De volgende natuurgebieden liggen binnen enkele kilimeters vand e camping: Natuurgebieden: "Het Beesels Broek", 1 km, "Rijkelse Bemden", 3 km en "Meerlebroek" op 2 km afstand

minicamping 't Eyveld in Beesel, een boerencamping in Limburg

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping 't Eyveld in Beesel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina