Minicamping De Lanterdhoeve in Kessel
Boerencamping in de provincie Limburg

Welkom bij de Lanterdhoeve recreatiedomein voor mens en paard, minicamping De Lanterdhoeve in Kessel, een boerencamping in de provincie Limburg, is rustig gelegen midden in Limburg tussen Venlo en Roermond aan de rand van de Heldense bossen aan diverse fiets, wandel, ruiter- en menroutes. De schitterende omgeving is een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie met of zonder paard, aangespannen of onder het zadel. Ook groepen kunnen hier terecht voor een pony- of paardenkamp. De dorpen Kessel, Helden en Panningen liggen op korte afstand. Daarnaast biedt de omgeving genoeg mogelijkheden om te zwemmen, te winkelen, uit te gaan of excursies te ondernemen. Dus zeker de moeite waard: minicamping De Lanterdhoeve in Kessel, een boerencamping in de provincie Limburg.

minicamping De Landerdhoeve in Kessel, Limburg


Minicamping De Lanterdhoeve in Kessel beschikt over 15 ruime plaatsen omgeven door veel groen, alle plaatsen zijn voorzien van elektra ( 6 ampère) en wateraansluiting. Er is ook een mooie recreatieruimte aanwezig en met mooi weer kunt u genieten op het boerenterras. Als u uw eigen paar of pony wilt meenemen, dan kan dat, er is een stalling voor uw paard en/of pony met weidegang. Ook verhuren wijn stacaravans en/of een blokhut ( alle caravans en de blokhut bieden ruimte voor 4 personen). Het sanaitair is voorzien van nette douches en toiletten (gebruik warm water via muntenautomaat). Tevens is er een overdekte afwasplaats met mogelijkheid warm water. Natuurlijk zijn er ook een wasmachine en een droger. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om in de recreatieruimte te ontbijten, daarnaast kunt u in het seizoen een aantal keer per week gebruik maken van de zogenaamde aanschuifmaaltijden (uiteraard bij voldoende belangstelling).

Voor de kinderen heeft minicamping De Lanterdhoeve in Kessel een dierenweide met kippen, konijnen, cavia’s en de pony’s Dancer, Dazzling en shetlander Alex die graag gepoetst willen worden. Ook voor het paards wordt goed gezorgd, er is een pensionstalling: ruime diervriendelijke boxen waarbij de paarden elkaar en de omgeving kunnen zien, dagelijkse weidegang, indien geen weidegang mogelijk is in verband met de weersomstandigheden of landwerkzaamheden worden de paarden in de stapmolen of paddocks gezet, een stapmolen ( individueel gebruik via muntenautomaat), een wasplaats met koud en warm water (gebruik warm water via muntenautomaat) en een binnenbaan (25 x 40 m) en buitenbanen ( 20 x 40 m en 20 x 60 m).

Minicamping de Landerdhoeve in Limburg


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Klik dan op deze link voor de website van minicamping De Lanterdhoeve in Kessel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina