Natuurcamping De Annendaalse Hoeve Limburg

Op Natuur camping De Annendaalse Hoeve in Limburg bent u te gast bij de familie Zegwaard.
 De Annendaalse Hoeve is een ruim en mooi gelegen kampeerterrein met naastgelegen wijngaard, ideaal voor mensen zonder kinderen.. U bent er even weg van alle drukte, want wie wil er niet genieten van het landleven en de sfeer proeven van het Limburgse land?

natuurcamping

Deze natuurcamping ligt tegen de grens met Duitsland in het buurtschap Echterbosch. Op het kampeerterrein vindt u een zee van rust met de naastgelegen wijngaard.De faciliteiten zijn er prima; alle kampeerplaatsen op de natuur camping De Annendaalse Hoeve zijn voorzien van elektriciteit. De was- en douchevoorzieningen zijn meer dan uitstekend en zeer comfortabel aangelegd, ook voor de minder valide gast. Eveneens kunt u gebruik maken van de centrifuge voor het drogen van uw wasgoed.

Kamperen bij de wijnboer.
In een geheel vernieuwde wijngaard kunt u onder begeleiding van Hans de druiventeelt aanschouwen. Als u zin heeft mag u zelf een handje mee helpen op de wijngaard, u kunt meehelpen met druiven plukken. Natuur camping de Annendaalse hoeve beschikt ook over hoogstamfruit en diverse soorten klein fruit. De monumentale carréboerderij beschikt over een gezellige privé binnenplaats. Misschien wordt u u na de pluk wel uit wel uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie of een glas 'hoevewijn' uw belevenissen nog eens op te halen.

Natuur camping de Annendaalse Hoeve

Natuur camping De Annendaalse Hoeve organiseert regelmatig speciale activiteiten voor haar campinggasten. Wilt u ongestoord genieten in een landelijke omgeving in Limburg, ver weg van uw dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk. Laat u dan eens verrassen op De Annendaalse Hoeve in Limburg.

Zoekt u meer informatie van deze natuurcamping Limburg?
Bezoek dan de website van natuur camping Annendaalse Hoeve

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina