Minicamping The Turnery in Afferden
Boerencamping in de provincie Limburg

Als u komt kamperen op minicamping The Turnery in Afferden, een boerencamping in de provincie Limburg, dan bent u een liefhebber van rust, een bosrijke omgeving en een afwisselend landschap. In de buurt zijn vele mogelijkheden om te wandelen en/of te fietsen. Ook aan uw kinderen wordt gedacht, want hier zijn voldoende speelmogelijkheden voor uw kinderen. Past u in het bovenstaande profiel? Kom dan kamperen op minicamping The Turnery in Afferden, een boerencamping in de provincie Limburg.

Minicamping The Turnery in Afferden, Limburg

 

Minicamping The Turnery in Sfferden beschikt over ruime standplaatsen met een electra aansluiting. Voor tentkampeerders is er een gezellig veld ingericht. De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen, waaronder tevens een afwasblok, een wasmachine, een centrifuge en een koelkast met diepvriesvak. Zoals eerder is genoemd zijn er volop speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals een trampoline, speeltuintje, sportveld, tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.

Boerencamping The Turnery in Afferden, provincie Limburg

 

Minicamping The Turnery in Afferden beschikt over een sfeervolle, comfortabele groepsaccommodatie voor 20 personen. Ook zijn er 3 stacaravans te huur en heeft men een Tipi-tent. De minicamping is gelegen in het Nationaal Park Maasduinen, midden in de bossen, in een heuvelachtig landschap met heide, waar koeien en geiten van Staatsbosbeheer grazen. Direkt vanaf de camping kunt u heerlijk wandelen of fietsen om zo te genieten van alle rust en een prachtig stukje natuur. De fietsknooppuntenroute loopt in de direkte omgeving van "The Turnery". Eén van de bekende wandelroutes die langs de camping lopen is "het Pieterpad".

Wilt u meer weten over deze mooie boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping The Turnery in Afferden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina