Minicamping 't Vemdebroek in Epe
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Welkom op minicamping 't Vemdebroek in Epe, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. De boerderij die bestaat uit een hobby boerderij en daar lopen schapen-konijnen-kippen-poezen-koeien-pony's en niet te vergeten een benner-senner hond. De camping bevindt zich in de omgeving van Epe/Heerde. Ook bevindt de IJssel en het Apeldoorns-Dieren kanaal zich in de nabije omgeving. De kampeerplaats bestaat uit een groot veld waarbij elke caravan een eigen plaats heeft met stroom (10 ampère) en voorzien is van een kraan met eigen afvoerputje, en een verharde plek voor de voortent. Uw huisdier is ook van harte welkom, mits aangelijnd en het uitlaten van de hond moet buiten het terrein van de minicamping. Op minicamping 't Vemdebroek in Epe, een boerderijcamping in de provincie Gelderland kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

 

 

 

Voor de veiligheid én de rust op minicamping 't Vemdebroek in Epe moeten auto's geparkeerd worden op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Ook kunnen de kinderen zich prima hier vermaken doormiddel van een speeltoestel, een zandbak, er is een gelegenheid om jeu de boules te spelen, te darten, biljarten en er zijn andere diverse spelletjes aanwezig. Ook zijn er fietsen en skelters aanwezig. Er zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken. Wel zijn er energie besparende maatregelen genomen waardoor zuinig met water en energie omgegaan wordt. . Aan de fietsen hebben wij ook gedacht, want deze kunnen in de daarvoor bestemde fietsenstalling [overdekt en afgesloten] Er zijn ook stopcontacten aanwezig om een electrische fiets op te kunnen laden. In de fietsenstalling bevind zich nog een bibliotheek. In de bibliotheek staat een tafel met daarop allerlei informatie ter inzage.


 

 

Minicamping 't Vemdebroek bevind zich in Epe(noord) en op loopafstand is het een bosrijke omgeving met daarbij veel heide (de naam van het heide gebied heet de Renderklippen) waar ook tevens een schaapskooi aanwezig is. Hier is niet te vergeten, heerlijk te fietsen en wandelen, ook is het een lekkere uitwaai plek voor de kinderen. In de nabijheid zijn voldoende horecagelegenheden om nog een lekker te genieten. Leuk is ook de recreatieplas in de buurt, het Heerderstrand. Waar je lekker kunt zwemmen of zonnen.


Maar er is nog veel meer informatie over deze boerderijcamping in Epe.
Kijk hiervoor op de website van Minicamping 't Vemdebroek in Epe.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina