Minicamping 't Ommetje in Ommeren
Een boerencamping in de provincie Gelderland

Erna van Zwieten heet u graag welkom op minicamping ´t Ommetje in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland. Met ingang van 15 maart 2009 start men met deze nieuwe SVR minicamping. De woonboerderij ligt in het openkom gebied van Ommeren, dus aan rust en ruimte geen gebrek. Op het kampeerterrein is een mooie grote vijver aanwezig waar de dieren in vertoeven en waar u naar hartenlust in kunt vissen. Deze vissen zijn echter niet voor de consumptie. Mocht u trek in forel hebben kunt u bij de aangrenzende buren, tegen een geringe vergoeding, terecht in hun visvijvers. Houdt u niet van vissen, dan vindt u het wellicht leuk om een keer te gaan poelen, sjoelen of kaarten, in de gezellige recreatieruimte. Voor de kleintjes is er buiten een grote trampoline staan. Iedere kampeerplaats is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (10 A). Uw auto kunt u zowel naast uw caravan parkeren, afhankelijk van de grote van uw caravan, als op het parkeerterrein van minicamping ´t Ommetje in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

Minicamping 't Ommetje in Ommeren is een rustige minicamping gelegen in het veld van het Betuwse dorpje Ommeren. Over de landerijen heeft u een uniek zicht op de Utrechtse heuvelrug. Op de voormalige boerderij kunt u, naast ganzen, kippen, eenden, franse hangoren en bijen, genieten van de kikkers, fazanten, boerenzwaluwen, uilen, ooievaars etc. in de vrije natuur. Rondom de vijver waant u zich in een natuurgebied. Verder staat op het terrein een kapschuur, fruitschuur,stal, hooiberg en zomerhuisje. De fruitschuur is in 2008 omgebouwd tot sanitaire voorziening en recreatieruimte waarbij men getracht heeft de romantische landelijke sfeer, die het terrein uitstraalt, te behouden.

De familie van Zwieten van minicamping ´t Ommetje in Ommeren is trots op de in 2008 gecreëerde sanitaire voorzieningen, in de voormalige fruitschuur. Op de begane grond heeft u de beschikking over 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 4 watafels en een afwasmogelijkheid. Op de eerste verdieping bevindt zich de recreatieruimte c.q. ontspanningsruimte. Deze ruimte is voorzien van een poolbiljart, sjoelbak en andere ezelschapsspellen. In deze ruimte liggen ook folders van uitstapjes, fiets-en wandelroutes, die u in de mooie omgeving kunt maken. Zoals u ziet, een ideaal gelegen minicamping in de mooie Betuwe.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Gelderland?
Kijk dan een op de website van minicamping ´t Ommetje in Ommeren

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina