Minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg
Boerencamping in de provincie GelderlandKamperen bij de boer

Minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg, een boerencamping in de provincie Gelderland, is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. De camping is gelegen op een akkerbouw bedrijf en bestaat uit twee verschillende delen: de eerste ligt tegen de Maasdijk aan en het andere is een aan twee kanten beschutte ruimte met weidse uitzichten. Minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg, een boerencamping in de provincie Gelderland, is een ideale plek om te verblijven, met dichtbij diverse recreatieve voorzieningen.

Minicampiong 't Kuyperke in Batenburg Gelderland

De voorzieningen op Minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg zijn goed, Er zijn 10 kampeerplaatsen beschikbaar. De sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in een heel net gebouw met voldoende toiletten en douches. Naast de camping is er ook nog en groepsverblijf die geschikt is voor 20 tot 46 personen. Ook zijn er 3 compleet ingerichte bungalows te huur, ideaal voor mensen die een luxere vakantie willen vieren, maar toch willen genieten op het platteland.

Minicamping 't Kuyperke in Gelderland, boerencamping in batenburg

Ontspanning buiten de dijk, of te wel in de omgeving van minicamping ’t Kuyperke in Batenburg is zeer goed mogelijk. Een bezoek aan de wijnproeverij, vissen op forellen of, bij slechter weer met de kinderen naar de overdekte speeltuin. Maar natuurlijk kunt u hier ook weer heerlijke fietstochten maken. U ziet er is genoeg te beleven voor een hele leuke vakantie in “het Land van Maas en Waal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op deze boerencamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping ’t Kuyperke in Batenburg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina