Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem
Kleine camping in de provincie Gelderland

Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem-Noord, een kleine camping in Gelderland, is dicht bij de Veluwe gelegen. Er zijn 15 , mooi in de bossen gelegen, kampeerplaatsen van minimaal 100m² op het park van ’s Koonings Jaght en beschikken allemaal over 6 amp. electra. Minicamping Kooningsveld biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle en waardevolle werkplek. De camping is geschikt voor kampeerders, caravan- en camperbezitters. Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem-Noord, een kleine camping in Gelderland is aangesloten bij de S.V.R.

 

Ruin opgezet kampeerterrein  in Arnhem

 

De voorzieningen van Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem zijn ruim opgezet en erg netjes. Ze bestaan uit: kampeerplaatsen van minimaal 100m², die voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting; twee watertappinten op het veld; twee douches, toilet en aangepast toilet voor dames en heren gescheiden; een volledig aangepaste separate doucheruimte met tillift en douchebrancard voor de mindervalide kampeerder; een keuken met diverse gratis te gebruiken aparatuur. Tevens is er een kinderboerderij aanwezig. De gasten kunnen beschikken over gratis wifi.

Nette sanitaire voorzieningen op 's Kooningsveld in Arnhem

 

Minicamping 's Koonings Veld is buiten de stad gelegen, tegen diverse natuurgebieden aan, zoals de Ginkelse Heide. Zo wandelt u vanuit de camping zo een gebied in waar u kunt genieten van de ruimte en de rust. Het Nationaal Park Hoge Veluwe is op nog geen 3 km afstand gelegen. Op het park van ’s Koonings Jaght vindt u kinderboerderij, daarnaast een klein informatiepunt waar diverse artikelen te verkrijgen zijn. Tevens staat er een voor rolstoelgebruikers geschikte draaimolen.Maar ook het Kruller Muller Museum of Burgers Zoo zijn een bezoek meer dan waard. Ook een bezoek aan de stad Arnhem zal u niet teleurstellen,er zijn vele gezellige winkels,warenhuizen, café's en reataurants.

 

Nog meer informatie over deze leuke camping en de omgeving?
Kijk dan op de website van Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem (noord)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina