Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde
Een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde, een boerderijcamping in de provincie Groningen is eigendom van Gezinus en José heten u welkom op hun ruim tweehonderd jaar oude authentieke boerderij Rigtersheert. De boerderij is niet meer in bedrijf, maar heeft een rijke geschiedenis achter de rug. Sinds de jaren negentig is er een goedlopende minicamping met 15 ruime plaatsen en een trekkershut achter de boerderij gelegen. Deze plaatsen op minicamping Rigtersheert in Bellingwolde,een boerderijcamping in de provincie Groningen, zijn verdeeld over 2 goed beschutte velden.

 

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde

 

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde zijn gevestigd in het achterste gedeelte van de boerderij. Hier vindt u de douches, de wastafels en de toiletten. Ook is er een leuk terras met tafels en stoelen achter de boerderij aanwezig. En mocht het weer eens tegenzitten, dan kunt u terecht in de recreatieruimte binnen in de boerderij. Daar is ook een frisdrankenautomaat geplaatst. Om de rust op de minicamping te garanderen dienen de auto's op het parkeerterrein bij de boerderij geplaatst te worden.

 

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde, boerderijcamping in Groningen

 

Minicamping Rigtersheert ligt in het uitgestrekt vriendelijke dorp Bellingwolde, in de provincie Groningen. Bellingwolde is bekend om zijn vele monumentale boerderijen, herenhuizen, kerk en molen en ligt in een bijzonder gevarieerd landschap, met veel rustige fiets- en wandelpaden.Ook aan viswater en zwemwater ontbreekt het hier niet, er zijn vele waterplassen en kanalen op loop- en fietsafstand. Maar ook uitstapjes naar de stad Groningen of naar het Duitse Emsland zijn zeer de moeite waard.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Groningen.
Kijk dan een op de website van minicamping Rigtersheert in Bellingwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina