Minicamping Mariahoeve in Putten
Boerderijcamping in Gelderland

Minicamping Mariahoeve in Putten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, biedt u de keuze uit één van de 20 zeer ruime kampeerplaatsen (minimaal 150m²). De camping maakt onderdeel uit van Museumboerderij Mariahoeve, dat verder bestaat uit bestaat uit een leuke theeschenkerij, een B&B met twee kamers, drie trekkershutten voor maximaal 5 personen . Dit alles (behalve de boerderij met museum) wordt beheerd door Henriëtte en Eelco Bakker. Zij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt op Minicamping Mariahoeve in Putten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland.

Mariahoeve in Putten, Minicamping van Jewelste

De voorzieningen op minicamping Mariahoeve in Putten zijn op en top. Er is een heel modern sanitairgebouw met ruim voldoende toiletten, douces en (af)wastafels, de gasten kunnen eventueel beschikken over gratis Wifi, de auto mag, gezien de grootte van de kampeerplaatsen, naast de tent of caravan staan. Iedere plaats heeft een 6 amp. electra-aansluiting Voor de kinderen is er ook een speeltoestel aanwezig. Omdat de plaatsen zo groot zijn kan uw auto naast uw kampeermiddel geparkeerd worden. U mag uw huisdier ook meenmen, maar dan wel in overleg met de beheerders.

Dit alles op een paar kilometer van de Randmeren en vlakbij een bosrijke omgeving in het grootste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. U bevindt zich in de buurt van uitgestrekte bossen, prachtige heideterreinen en unieke landschappen. Bij een verblijf op minicamping Mariahoeve in Putten staat u aan de poort van dit moois. Van hier uit zijn mogelijkheden te over voor een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Dolfinarium in Harderwijk of Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor de fietser is er de aansluiting met de knooppuntenroute van de ANWB en andere fietsroutes langs de voormalige Zuiderzee. Daarnaast zijn er voor de wandelaars veel mogelijkheden met de Klompenpaden. Het Norderpad passeert de Mariahoeve en er zijn op loopafstand veel heide- en bosgebieden. Voor andere dagjes weg zijn er voldoende mogelijkheden, allemaal goed te bereiken met zowel auto of trein. De A28 is binnen 3 km te bereiken en ook het station van Putten is op nog geen 2 kilometer vanaf de Mariahoeve gelegen.

Ontzettend veel genieten bij minicamping Mariahoeve in Putten.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping Mariahoeve in Putten

Minicamping Mariahoeve in Putten, Gelderland, biedt u vele mogelijkheden van vertier. De oude gelijknamige boerderij is ingericht als museum. U staat hier aan de poort van de Veluwe en vanuit hier kunt u oa. Harderwijk, Amersfoort, Biddinghuizen en Apeldoorn heel gemakkelijk met een bezoekje vereren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina