Mini camping ‘t "Groene Veld" in Tynaarlo
Boerencamping in de provincie Drenthe

Mini-camping ’t Groene Veld in Tynaarlo, een boerencamping in de provincie Drenthe, doet zijn naam eer aan: het is een kleine, rustige camping, gelegen op een lieflijk aangelegd veld aan de rand van het mooie authentieke brinkdorp Tynaarlo in het noorden van Drenthe. De camping bestaat al sinds 1998 en wordt vanaf medio 2009 door Jan Hendrik en Renate, en hun oudste zoon, Vincent, gerund. En bij het houden van een (mini)camping komt een hoop kijken, hoor!! Maar het is de moeite waard! Als de familie Blaauw hun gasten heerlijk zien genieten van de rust, de vogels en de natuur, dan is hun doel bereikt! De camping bevindt zich aan de rand van het dorpje Tynaarlo. Het dorp ligt er nog authentiek bij met boerderijen met rieten daken, een brink met hoge bomen en een Hunebed. Vanuit de camping kunt u prachtige fietstochten maken. Dus wilt u gezellig kamperen, kom dan naar minicamping 't Groene Veld in Tynaarlo, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping t'Groene Veld in Tynaarlo, boerencamping in Drenthe

Natuurlijk kunnen Jan Hendrik, Renate en Vincent van minicamping 't Groene Veld in Tynaarlo dit alles niet alleen. Zij onderhouden natuurlijk het sanitair. Zij zorgen weliswaar voor een schoon sanitair, maar om uw eigen campingplaats schoon te houden en de sfeer goed, heeft men, naast hun eigen inzet, ook u nodig! Oftewel het motto op de camping is: SAMEN MAKEN WE ER IETS MOOIS VAN!! Vindt u dat ook? En bent u ook op zoek naar een rustige, kleinschalige camping? Dan bent u van harte welkom op Mini-Camping ’t Groene Veld!!

minicamping 't Groene veld in Tynaarlo Drenthe

Minicamping 't Groene Veld in Tynaarlo bestaat uit een gezellig opgezet veld met bomen en struiken rondom, waar maximaal ongeveer 15 caravans of tenten zullen staan op ruime plaatsen. Op het veld heeft men voor de kleintjes onder ons een zandbak geplaatst, een speelhuisje en een schommel. Ook in de vrij beschikbare recreatieruimte van de camping staat nog wat kinderspeelgoed. In deze recreatieruimte staat ook een tafeltennistafel en wat spelletjes voor de volwassenen. Ook kunt u daar gezellig onder dak zitten als het wat regenachtig is. In de dierenweide op ’t Groene Veld staan 2 geitjes die graag geaaid worden! Voor de hoge nood heeft men een degelijk toiletgebouw met 2 toiletten en 2 douches met gratis warm water. Daar bevinden zich ook een wastafel en een spoelbak. Ook is er een cabine aanwezig waar de allerkleinsten onder ons verzorgd kunnen worden. Voor de lezers onder u staan in het toiletgebouw, maar ook in de receptie een verzameling boeken van allerlei aard die u mag lenen. In het gebouwtje waar zich ook de chemisch toilet bevindt voor de campers en caravans, kunnen ook fietsen droog gestald worden.

 

Zoekt u meer informatie van deze minicamping in Drenthe
Bezoek dan de website van mini camping ‘t "Groene Veld"

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina