Minicamping Graaff & Woerd in Zoelen
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van Minicamping Graaff & Woerd in Zoelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, heten u graag van harte welkom op hun zeer ruime camping in de Betuwe, vlakbij het Amsterdam-Rijnkanaal. Het is géén actieve boerderij meer. De camping, die aangesloten is bij de SVR, heeft 20 ruime staanplaatsen die omringd zijn door weilanden. U kijkt vanuit uw verblijf op een hoogstamboomgaard of naar de koeien en paarden. Er is een apart veld voor groepen op Minicamping Graaff & Woerd in Zoelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, ideaal voor een familiebijeenkomst.

minicamping Graaff & Woerd in Zoelen

De voorzieningen op Minicamping Graaff & Woerd in Zoelen zijn zeer goed. Er zijn luxe doucheruimtes, voldoende wasruimtes in het gebouw en een afwas gelegenheid onder een overkapping. Wilt u een keer uw was doen, ook dat kan hier. Op het terrein is ook een weide met pony, kippen en hangbuikzwijn. Er is een aparte parkeerplaats voor uw auto zodat kinderen veilig op de camping kunnen spelen. Voor de kinderen is er een met speelgoed ingerichte pipowagen, een zandbak en een glijbaan met schommel. Voor de kampeerders is gratis wifi beschikbaar.

Boerderiojcamping in Zoelen gld

De Betuwe staat natuurlijk bekend om de mooie fruitbomen. Indien u hier in de juiste periode bent dan kunt u volop genieten van heerlijke kersen. Minicamping Graaff & Woerd in Zoelen is vlakbij Tiel gelegen. In Zoelen zelf is het de moeite waard om het kasteel te bezoeken. Visliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen want de camping ligt dicht bij viswater. De Betuwe nodigt uit om heerlijke fietstochten te maken. Grotere plaatsen zoals Utrecht, Nijmegen en Arnhem zijn binnen korte tijd met de auto te bereiken.

 

 

Zoekt u meer informatie van dezeboerderijcamping inGelderland?
Bezoek dan de website van mini camping Graaff & Woerd in Zoelen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina