Minicamping en theeschenkerij 't Oegenbos in Teuge
Een boerencamping in de provincie Gelderland

Anja en Erik willen u graag vanaf 1 maart 2009 verwelkomen op hun nieuwe minicamping en Theeschenkerij 't Oegenbos in Teuge, een boerencamping in de Provincie Gelderland. Hier kunnen straks op 25 plaatsen mensen genieten van enerzijds de rust en anderzijds het zicht op de activiteiten van het vliegveld Teuge, waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers opstijgen maar vooral spectaculairs te zien is rondom het parachutistencentrum. Af en toe vertoont hier ook Frank Versteegh (bekend van de Red Bull Air Race van TV) zijn kunsten in zijn acrobatiek vliegtuig. Anja en Erik hebben echter een rustige camping voor ogen, waar wel enige luxe aanwezig is. Zo is er een fraaie receptie maar ook zullen toiletten en douches van vloerverwarming voorzien zijn. Bovendien komt er ook een extra sanitaire ruimte voor baby's en invaliden. Daarnaast is Anja geschoolde EHBO-er en zal er voor noodgevallen een AED aanwezig zijn. Ook ontbreekt het niet aan de mogelijkheid om te internetten. Zoals u ziet een mooie locatie: minicamping en theeschenkerij 't Oegenbosch in Teuge, een boerencamping in de provincie Gelderland.

minicamping en theeschenkerij 't Oegenbos in Teuge, Gelderland

 

De minicamping 't Oegenbos in Teuge zelf gaat uit 2 velden bestaan, waar op 25 plaatsen stroom (10 amp?re) aanwezig is. De plekken zijn gemiddeld 100m2 groot, zodat enige afstand tot de buren gewaarborgd is. Zoals gezegd is de camping vooral bedoeld voor rustzoekers. Er zullen dan ook geen speeltuinen of dergelijke voor kinderen zijn. Naast de camping is er een theeschenkerij. Indien de tijd het toelaat, zal het er soms naar zelfgemaakt gebak geuren, waarvan de gasten dan ook kunnen genieten. Daarnaast zal in de theeschenkerij uiteraard diverse soorten thee, koffie en fris maar ook lekkere broodjes aanwezig zijn. Met mooi weer kunnen de gasten van al dit op het terras voor de theeschenkerij genieten.

In de nabije omgeving is er ontzettend veel te beleven, ondanks dat Teuge zelfs een klein rustig dorpje is. Denk bijvoorbeeld aan Paleis 't Loo, Dierenpark Burgers Bush, Pretpark Koningin Julianatoren, Apenheul, Recreatiepark Busloo of tropische zwembaden in de buurt, het Kröller Müller Museum, diverse mooie kastelen in de omgeving en natuurlijk de Hooge Veluwe waar men prachtige wandelingen of fietstochten kan maken. Maar er is nog zo veel meer, Hier de faciliteiten van de camping in het kort: aantal staplaatsen voor caravans / campers / tenten: 25; Stroom (10 Amp?re) aanwezig: geen extra kosten; Extra elektra aanwezig: in sanitaire ruimte; aantal douches: 5 x waarvan 1 in de invalidenruimte (regen/stortdouche): kosten voor douchen = € 0,00 (geen muntjessysteem); 4 WC's 1 urinoir (1 WC in de invalidenruimte); huisdieren toegestaan: Ja, mits aangelijnd (honden), kosten: € 0,50 per dag; wasmachine, Droger aanwezig: Kosten € 2,50 per apparaat en een koelkast is aanwezig.

Minicamping en theeschenkerij 't Oegenbos in Teuge, Gelderland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Gelderland?
Kijk dan een op de website van minicamping en theeschenkerij 't Oegenbos in Teuge.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina