Minicamping De Rozehoeve in 't Harde
Boerderijcamping in Gelderland

Welkom bij minicamping de Rozehoeve in 't Harde, een boederijcamping in de provincie Gelderland. Camping de Rozehoeve is een mooie minicamping op de Veluwe. De kleinschalige camping heeft alle eerlijke, nette eenvoud van boerderij en rust. De camping, geopend in 2017, ligt heel centraal, ingeklemd tussen bos en Veluwerandmeer. Het is hier heerlijk vertoeven. Naast de vrije kampeerplaatsen zijn er ook een beperkt aantal seizoensplaatsen beschikbaar. Bij de camping is ook een ijsboerderij. Hier verkoopt men boerenschepijs van een collega-ijsboer. Het ijs is heerlijk vers gemaakt met zuivel van hun eigen koeien. Geniet van een lekker ijsje op het terras. Ook kunt u hier terecht voor koffie of thee met wat lekkers. De familie Rozeboom, de eigenaren van Minicamping De Rozenhoeve in 't Harde, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, wil u graag van harte welkom heten op hun mooie camping.

Madonna di Pogi in Bucine (Toscane)

Bij minicamping De Rozehoeve in 't Harde kunt u heerlijk rustig kamperen in het groen. Voor auto’s is er een aparte parkeerplaats, dichtbij de kampeervelden. Het is niet toegestaan om uw auto naast uw kampeermiddel te parkeren. De camping beschikt over twee velden voor staanplaatsen. De plekken zijn ruim opgezet met uitzicht over het bos. Tussen elke twee plaatsen staat een aansluitzuil, voorzien van stroom (10 A), water en rioolafvoer. Op de camping is een leuke speeltuin. Hier kunnen de kids lekker samen spelen en dollen. Bij de speeltuin zit een ook een dierenweide. Hier lopen twee shetlanders. Om de kampeerplekken mooi te houden is het niet toegestaan om plastic zeil of worteldoek onder uw tent/voortent te leggen. Een enkele laag gronddoek is uiteraard wel toegestaan. Een schoon en net sanitair vinden de gasten maar ook de eigenaren erg belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan. Bij het heren-sanitair vindt u 3 toiletten en 1 urinoir, 2 douches en een afsluitbaar wasgedeelte met wasbak en spiegel. Bij het dames-sanitair vindt u 4 toiletten, 2 douches en 1 afsluitbare wasgedeelte met wasbak en spiegel. Ook kunt u hier een baby verzorgen op het aankleedkussen.

Kom heerlijk tot rust en geniet van de natuur en ruimte. Wandel het bos in wat direct aan de camping grenst. Hoor de vogels fluiten en snuif de natuur op ...Minicamping De Rozehoeve in 't Harde ligt in een hele mooie omgeving. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Bij aankomst op de camping kunt u een mapje krijgen met daarin mooie routes. Voor zwemliefhebbers is er op loopafstand van de camping een mooi buitenzwembad met verschillende baden en glijbanen. De omliggende dorpen Nunspeet en Wezep hebben mooie overdekte zwembaden. Ook voor dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg. Met een kleine 2 kilometer bent u in ’t Harde. Hier vindt u twee supermarkten. Ook is er een drogist, een slager, een bakker, een slijterij en enkele andere leuke winkeltjes. ’t Harde heeft ook een cafetaria en een goed restaurant. Er zijn veel toeristische mogelijkheden in de buurt. Op 5 kilometer afstand vindt u het mooie stadje Elburg. Elburg heeft een mooi oud centrum en een prachtige haven. Ook plaatsen als Harderwijk, Zwolle, Kampen en Apeldoorn zijn niet ver weg.

Ook in Italie bij Agricampeggio Madonna di Pogi een mooie stijger bij het meer.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Rozehoeve in 't Harde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina