Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Welkom op de Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide, een boerderijcamping in de provincie Limburg. Dat zegt Henk, de eigenaar van deze in 2016 geopende camping die vlak bij de Duitse grens ligt. Er is plaats voor 24 campers, caravans. Ook zijn tenten en vouwagens natuurlijk hartelijk welkom. De camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie en voldoet dus minimaal aan de door hun gestelde eisen. Henk ziet dit als een nieuwe uitdaging en wil zijn gasten gelukkig maken met rust en ruimte én een goede service. Zijn eerste prioriteit is tevreden gasten. De slogan voor Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide, een boerderijcamping in de provincie Limburg is: "Voor rust en ruimte kom je naar de Niers".

Minicamping de Niers in Ven-Zelderheide

Er zijn natuurlijk hele nette en goede sanitaire voorzieningen op Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide. Er zijn douche`s, toiletten, een afwasgelegenheid, een wasmachine en WiFi. Het is ook mogelijk om dagelijks verse Duitse broodjes te bestellen en er zijn ook kippen, dus ook iedere dag verse eieren. Heeft u zelf geen caravan en wilt u hier toch kamperen? Er is een hele nette caravan te huur. Ook zijn er 3 B&B kamers in de vorm van miniapartementen te huur. Deze zijn stijlvol ingericht en beschikken over een eigen terrasje.

Heel leuk is het om een kanotocht te maken over de snelst stromende rivier van Nederland, De Niers. Nog geen 100 meter van Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide stapt u in de kano. Stapt u liever in de auto? Op slechts 15 min rijden bent u in Kleve of Goch, en op 30 min rijden van Nijmegen of Venlo. In deze regio kunt u heerlijk fietsen, o.a. in het Reichswald (DLD), over het Pieterpad of op een van de vele andere routes, zoals naar Groesbeek en Plasmolen met de vele gezellige restaurantjes en terrasjes. Tevens vindt u een sauna in Ven- Zelderheide (ca. 300m.), het GochNess zwemparadijs op 2 km (D). Ook zijn er mooie wandelroutes in de nabije omgeving.

Kleine camping in Limburg voor mooie ruime plekken.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Limburg
Bezoek dan de website van Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina