Minicamping de Nesse in Limmen -
boerencamping in de provincie Noord-Holland

De familie Adrichem heet u van harte welkom op minicamping de Nesse in Limmen, een kleine camping in de provincie Noord Holland. In 2021 is minicamping de Nesse verkozen Beste Kleine ANWB Camping van het jaar 2021.En in 2020 door Zoover tot schoonste camping van Nederland. Wat een eer en wat zijn John en Nathalie trots en dankbaar en dat ook nog eens in hun 25 jarig jubileum jaar! Mooie opstekers na zo’n bewogen jaar. Op de camping komen vooral echtparen met de caravan die samen graag op vakantie gaan, die op zoek zijn naar een camping in een groene omgeving, maar zonder echte boerderij. Die lekker op de fiets de omgeving willen ontdekken. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want dan weten gezinnen met jonge kinderen (tot ± 8 jaar) deze minicamping inmiddels ook te vinden. Voor gezinnen met jonge kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid., zoals een trampoline, een water en zand speelplaats, een Panna veld etc.
De camping heeft 23 zeer ruime plaatsen, allemaal voorzien een 6 amp. stroomaansluiting, watertappunt én een rioolaansluiting. Uniek voor een minicamping! Iedere plaats heeft wifi bereik en een tegelplateau waar de voortent/luifel op komt te staan. Ook is het mogelijk om heel luxe te kamperen in 2 hooiberghuisjes. Een unieke ervaring. Bij aankomst ontvang u een persoonlijke informatiemap te leen met daarin veel informatie over de omgeving van boerencamping De Nesse in Noord-Holland.

 

 

Naast de camping is er ook een paardenpension en een schapenhouderij aanwezig. Honden zijn dan helaas ook niet toegestaan. De camping ligt aan de rand van Limmen en Castricum op ongeveer 7km vanaf het strand. Castricum is een gezellige badplaats met een leuk centrum. Binnen een half uur zijn, met de auto, de grote steden als Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Egmond te bereiken. De omgeving van minicamping de Nesse is gevuld met fietsroutes. Iedere natuurliefhebber kan hier dan ook volop genieten. Er is een gevarieerde omgeving, enerzijds de duinen, anderzijds de bollenvelden en de polder. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden en leuke dingen om te ondernemen in de buurt. Laat u verrassen door dit stukje Noord Holland.

 

Boerencamping De Nesse in Noord-Holland heeft uitstekende faciliteiten. Niet voor niets heeft men in 2016 en 2017 een gouden Zoover award gewonnen. In 2019 is het nieuwe, luxe en verwarmd sanitair gebouw in gebruik genomen! Dit sanitair biedt veel privacy, doordat de deuren dikker zijn en de wanden van onder tot boven. Wel zo fijn! De heren en dames voorzieningen zijn gescheiden. Er zijn totaal 6 toiletten, 6 douches, 1 urinoir en 4 wascabines en 4 wastafels tafels aanwezig. Ook hier is het douchen gratis. Nieuw is de familiebadkamer, met babybadje en duo douche, zodat u samen met uw kind kunt douchen. Daarnaast is minicamping de Nesse ook voorzien van een wasmachine en een droger. Buiten zijn 3 afwasplaatsen, waar u gezellig onder de overkapping kunt afwassen. Er is een kleine recreatie ruimte waar u folders en fietsroutes kunt vinden. Ook staan er mooie boeken die u kunt lenen. Voor de kinderen is daar een kinderhoek met een legotafel en een speelkeukentje. In die nieuwe schuur is ook ruimte om overdekt uw fiets te stallen en eventueel op te laden. Auto's staan op een apart parkeerveld naast de camping. Er zijn 2 geitjes, er is een speeltuin, een water/zand speelplaats en een apart voetbalveld. Tevens is er een mooie Jeu de Boules baan aanwezig.

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Nesse in Limmen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina