Minicamping De Appelboerderij in Margraten
Boerderijcamping in Limburg

Op Minicamping De Appelboerderij in Margraten zijn 10 mooie standplaatsen, allemaal op goed verzorgd gras. Het zijn zonnige staanplaatsen. Er staan ook enkele fruitboompjes waar u bij warm weer in de schaduw kunt zitten. De plaatsen zijn mooi en goed onderhouden en liggen op een uitstekende onderhouden grasmat. Hiermee is het echt "kamperen in de natuur, bij de boer" . Er is gratis WIFI voor alle bezoekers. Het sanitair is ook heel netjes. Ook kunt u hier op Minicamping De Appelboerderij in Margraten, een boerderijcamping in de provincie Limburg, gebruik maken van een wasmachine, wasdroger, diepvries en koelkast indien u dat wenst.

Minicamping de Appelboerderij in Margraten

Minicamping De Appelboerderij in Margraten is gelukkig gelegen in Zuid-Limburg en profiteert mede van de hoogste temperaturen van heel Nederland. Verder kunt u een bezoek brengen aan de steden in de buurt, de prachtige stad Maastricht met z`n mooie oude gevels en de gezelllige terrasjes, de markt en natuurlijk het overbekende vrijthof waar jaarlijks de concerten van Andre Rieu te zien zijn. Gulpen met zijn zwemparadijs, Aken, het toeristische stadje Valkenburg, Sittard met zijn markten. En dan natuurlijk Margraten zelf - uitgeroepen tot de "fruitigste gemeente" , en wandelgemeente van Nederland 2015 met zijn mooie wandel en fietsroutes en zijn prachtige fruitplantages en groene weidevelden. Vanuit Margraten vertrekt er ieder kwartier een bus naar Maastricht, Gulpen en Aken enz.

In Margraten vindt u op loopafstand ook alle faciliteiten zoals een supermarkt, restaurantjes en nog veel meer en op. U kunt eventueel op Minicamping De Appelboerderij in Margraten fietsen huren. Ook zijn er wandelkaarten, fietsroutes en veel ander dokumentatie materiaal aanwezig. U zult op deze boerderijcamping in Zuid-Limburg een mooi verblijf en een mooie vakantietijd hebben. De eigenaren, Jef en Josine Blezer, ontvangen u graag op hun mooie en goed onderhouden camping.

Ruime plaatsen op deze kleine camping in Limburg

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Limburg?
Bezoek dan ook de website van minicamping de Appelboerderij in Margraten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina