Minicamping de Achterhoek in Hengelo(Gld)
Boerencamping in Gelderland

Minicamping De Achterhoek in Hengelo (Gld), een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in de gemeente Bronckhorst op de grens tussen de twee kleine dorpjes Hengelo (Gelderland) en Baak. De bij de SVR aangesloten minicamping heeft 24 ruime plaatsen. Er zijn ruim opzette plaatsen van 10 bij 10 meter (6 ampere) en 11 bij 12 meter (10 ampere). De door een beukenhaag afgescheiden plaatsen bieden u veel privacy Minicamping De Achterhoek in Hengelo (Gld), een boerencamping in de provincie Gelderland ligt in het hart van de mooie Achterhoek.

Minicamping De Achterhoek in Hengelo, Gelderland

De faciliteiten op Minicamping de Achterhoek in Hengelo (Gld) zijn uitstekend: er zijn 4 douches, vier toiletten, 6 wasbakken en een urinoir. Er is een aprte dames- en herenruimte. Afwassen kan buiten het toiletgebouw geschieden. En natuurlijk kunt u uw chemisch toilet hier ook ledigen. Voor de kleine kinderen is er een leuk speeltoestel aanwezig. De boerencamping is rustig gelegen en het dichtstbijzijnde dorpje ligt op een afstand van 3 km. De camping is geopend van 15 maart t/m 31 oktober.

Boerencamping de Achterhoek in Gelderland

Er zijn in deze schitterende Achterhoek fantastische activiteiten te doen. Natuurlijk kan de omgeving het beste verkend worden op de fiets. Er zijn dan ook vele prachtige fietsroutes die via knooppunten met elkaar verbonden zijn. Deze streek heeft ook vele kastelen, een aanrader is de Acht kastelen fietstocht naar Vorden te maken. Ook zijn er leuke recreatieplassen in de buurt. Het stadje Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, is ook bijzonder leuk om te bezoeken.

 

Wilt u nog meer informatie omtrent de mogelijkheden op deze boerencamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping de Achterhoek in Hengelo (Gld)

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina