Minicamping De Tepelenburg in Harskamp
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping de Tepelenburg in Harskamp, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is gelegen midden op de Veluw en is een camping voor jong en oud waar u van uw rust kunt genieten. Op de camping vindt u ruime staanplaatsen (met stroomaansluiting van 10 Ampère) en uitstekende sanitaire voorzieningen. Er is een wasmaschine beschikbaar en er is een gehandicaptendouche en -toilet. Voor de gasten is er ook draadloos internet. Uw auto kunt gelieve u te parkeren op een aparte parkeerplaats, waardoor rust en veiligheid op Minicamping de Tepelenburg in Harskamp, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, duidelijk aanwezig is.


 

 

De voorzieningen op Minicamping De Tepelenburg in Harskamp zijn goed en voldoen dus aan de door de SVR gestelde eisen. In het nieuwe sanitairgebouw zijn 6 toiletten en 6 douches ( voor de dames en heren ieder 3) en bovendien een invaliden- douche en toilet voorzien van vloerverwarming. Alle winkels zijn op ongeveer 500 meter afstand van het dorpje Harskamp, zodat u elke dag van vers brood e.d. kunt genieten. Tevens biedt boerderijcamping De Tepelenburg u de mogelijkheid om uw paard/pony mee te nemen op vakantie. Er zijn ruime boxen, een stapmolen, een binnen en buitenbak en een weidegang mogelijk. Vanaf de camping heeft u prachtige uitrijmogelijkheden over de Veluwe trail.


 

Minicamping De Tepelenburg in Harskamp is gelegen in een natuu(u)rrijke bos- en heideomgeving. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Vanuit de camping kunt u ook diverse leuke uitstapjes ondernemen. Te denken valt hierbij aan het Dolfinarium in Harderwijk, de Julianatoren in Apeldoorn, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Burgers Zoo in Arnhem. Op fietsafstand van de camping liggen verder o.a.: Nationaal Park De Hoge Veluwe; Het Kröller-Muller museum; Het Tegelmuseum; De Ginkelse heide met haar schaapskudde en het Openlucht museum.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Tepelenburg in Harskamp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina