Minicamping De 4 Elementen in Stroobos
Kleine camping in Friesland

Water, Aarde, Lucht en Vuur, de 4 elementen voor een ontspannend en verrassend verblijf op minicamping De 4 Elementen in Stroobos, een kleine camping in de provincie Friesland. Er is hier tevens een haven aanwezig. Gelegen op de Fries/Groninger grens waar het Van Starkenborghkanaal overgaat in het Prinses Margrietkananaal. Te midden van het Groningse Westerkwartier en de Friese Wouden met een beschut coulisselandschap en het weidse Lauwerslandgebied. Ook een dagje naar de Waddeneilanden behoort tot de mogelijkheden. De eigenaren nodigen u van harte uit om deze mooie omgeving te ontdekken vanaf Minicamping De 4 Elementen in Stroobos, een kleine camping in de provincie Friesland

Minicamping de 4 Elementen

Er zijn vele goede voorzieningen aanwezig op Minicamping De 4 Elementen in Stroobos. Er is een verzorgd toiletgebouw met douches, toiletten een een afwasplaats, U kunt uw was hier doen en er is een stortplaats voor uw chemisch toilet. Iedere plaats heeft een stroomaansluiting en er is voor de gasten gratis WiFi. Vanaf 2016 vindt u in het op het terrein gelegen multifunctionele centrum ook een restaurant, een culinaire markt, een kapsalon/beautysalon en een wasserette. Tevens is er een volledig en sfeervol ingerichte caravan + voortent, die van alle gemakken voorzien is, te huur. Prachtig gelegen aan het Prinses Margrietkanaal met een eigen visplek voor de deur.

Een verblijf op Minicamping De 4 Elementen in Stroobos is net even anders! De camping biedt ruime plaatsen op de dijk aan het Prinses Margtietkanaal en beschutte plaatsen met zicht op de haven. Op het terras kunt u genieten van een hapje en een drankje.Voor uw eerste levensbehoeften kunt u terecht in het winkeltje. Tevens kunt u gebruik maken van de ontbijtservice. In het dorp kunt u voor een maaltijd terecht bij een aantal eetgelegenheden. Ook is er een slager en een groentewinkel in het dorp. Op en rond om minicamping De 4 Elementen vindt u een ruim scala aan activiteiten zoals diverse creatieve workshops, dans, muziek, wandel en fietsroutes en beschutte visplaatsen.

Kleine camping in Friesland, minicamping de 4 elementen

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De 4 Elementen in Stroobos.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina