Minicamping Paardelanden in Linde
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping Paardelanden in Linde, een boerencamping in de provincie Drenthe  (voorheen was dit  camping Reestlanden) is gelegen in een rustige omgeving in één van de mooiste stroomdalen van ons land, het Reestdal,  te vinden tussen Zuidwolde en Dedemsvaart op de grens van Overijssel en Drenthe. 30 autominuten van Zwolle en 12 van Hoogeveen. De camping is voorzien van ruime plaatsen met een weids uitzicht. Met regelmaat ziet u als gast van minicamping Paardelanden in Linde, een boerencamping in de provincie Drenthe,  reeën, ooievaars en hazen.

minicamping Paardelanden in Linde

Bezoekers van minicamping Paardelanden in Linde, spreken over een idyllisch plekje, De eigenaren, Belinda en Robert trouwens ook. De camping is met recht een minicamping, er zijn 10 plaatsen, ook  is een  theeschenkerij/theetuin de” Lindehof” waar diverse lekkernijen te nuttigen zijn. Op de camping kunt u beschikken over zon- en schaduw plekken met electra, ook zijn er watertappunten, een wasmachine en prima sanitair.

boerencamping Paardelanden in Drenthe

Minicamping Paardelanden in Linde is centraal gelegen tussen diverse natuurgebieden zoals, het Reestdal, de Wildenberg, de Takkenheugte, en de Meeuwenplas. Wandel- en fietsroutes zijn volop aanwezig, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Ook aan de kleintjes is natuurlijk gedacht, er een zandbak, speeltoestel, badje en trampoline. Kom de heerlijke rust ervaren op deze minicamping, gelegen in het  beschermd natuurgebied, met uitzicht op het Reestdal.

U bent natuurlijk nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Paardelanden in Linde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina