Minicamping Het Kikkergat in Otterlo
Kleine camping in de provincie Gelderland

De familie Evertse is de eigenaar van deze rustige, minicamping Het Kikkergat in Otterlo, een kleine camping in de provincie Gelderland. De camping is gelegen aan een bosrand net buiten het gezellige centrum van Otterlo op de Veluwe en bestaat sinds 1991. Er zijn 25 tourplaatsen. Het terrein ziet er zeer verzorgd uit. Op de staanplaatsen liggen tegels én een kunststof grasmat. Een garantie voor een schone voortent. De gasten van de camping kunnen beschikken over een goed Wifi netwerk. De camperplaatsen op minicamping Het Kikergat in Otterlo, een kleine camping in de provincie Gelderland, liggen aan de rand van de camping en zijn van alle gemakken voorzien.

MInicamping Het Kikkergat in Otterlo


Op minicamping Het Kikkergat in Otterlo, aangesloten bij de SVR, vindt u diverse faciliteiten: natuurlijk is er het mooie grasveld. Tevens is er een zeer goed sanitairgebouw met vloerverwarming en een goed verzorgd sanitair. Tevens staat er een wasmachine, een centrifuge en ligt er het nodige leesmateriaal, mooie fietsroutes en veel folders. Ook is er een ruime en overdekte fietsenstalling met maar liefst achtentwintig oplaadpunten. Hier kunt u uw fiets geheel vrijblijvend opladen, om de volgende dag weer vele kilometers door de prachtige omgeving te fietsen. Er zijn verschillende watertappunten op het veld. Op deze camping wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Wanneer u zin in heeft in een hapje of drankje dan kunt u terecht op vrijdag en zaterdag in de Proatstal.

minicamping Kikkergat in Otterlo


Uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het gezellige plaatsje Otterlo, maar ook grotere steden als Apeldoorn en Arnhem zijn allemaal in de directe nabijheid van minicamping Het Kikkergat in Otterlo te vinden. U kunt prachtige wandelroutes of fietstochten maken. Otterlo is natuurlijk het meest bekend door het Nationale Park de Hoge Veluwe met daarbinnen het Kröller Müller museum dat over de hele wereld bekend is. Verder is er ook nog het Nederlands Tegelmuseum waar ook regelmatig speciale exposities zijn.


Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Kikkergat in Otterlo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina