Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug
Een minicamping in de provincie Drenthe

De familie Timmermans heet u graag van harte welkom op minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug, een mini camping in de provincie Drenthe. Wilt u echt genieten op z’n Drents van alle rust, de ruimte, het groen, de bossen en al het andere moois dat Drenthe te bieden heeft? Dan biedt minicamping Drentsheerlijk daarvoor alle mogelijkheden voor jong en oud. Gelegen in het fraaie afwisselende Drentse landschap biedt minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug ruime kampeerplaatsen, een chalet of mogelijkheid tot verblijf in een luxe huurtent

 

Drenthe is heerlijk voor een korte of langere vakantie. Michel en Tabitha nodigen u daarvoor graag uit op hun prachtige parkachtige camping. Zowel volwassenen als kinderen zullen zich hier direct thuis voelen. Geniet van de prachtig ruime plaatsen midden in het groen, het schone sanitair en de rust op de camping. Voor wie het leuk vindt, is er de mogelijkheid te helpen zaaien, planten of oogsten in de moestuin. Wanneer u liever geniet van rust laat u dan verwennen met een lekkere kop koffie met vers gebak op het gezellige terras bij het koffiehuis. Ook kinderen zullen zich goed vermaken in de speeltuin, op de skelter of bij de leuke activiteiten die Michel en Tabitha voor de kinderen organiseren. Er zijn ook dieren op de camping aanwezig en men biedt kinderen de mogelijkheid om (gratis) paard te rijden. Een fantastische ervaring natuurlijk waar ze nog lang over na zullen praten.

 

 

De camping ligt aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Hier kan je kanoën vanaf de camping. Ook is dit een ideale plek om te vissen. Fietsen en wandelen is prachtig in de omgeving. De camping is direct gelegen aan een fietsknooppuntenroute. Wil je iets verder weg van de camping, maak dan gebruik van de haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars. Door deze service kan je vanaf de camping een nog groter deel van Drenthe verkennen vanaf de prachtige camping Drentsheerlijk in Geesbrug.

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe
Bekijk dan de website van minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina