Minicamping Wedichem in Barneveld
Een boerencamping in de provincie Gelderland

De familie van Elten heet u graag hartelijk welkom op hun Minicamping Wedichem in Barneveld, een boerencamping in Gelderland. De camping biedt 15 royale staanplaatsen. Deze standplaatsen liggen heerlijk beschut in het landelijk gebied aan een zijtak van de Esvelderbeek. Zoals verwacht mag worden van een camping, biedt mini-camping Wedichem u schone en goed onderhouden (sanitaire) voorzieningen. Bij de minicamping was voorheen ook een wijngaard aanwezig. Deze activiteiten zijn nu afgebouwd en verplaatst naar Spanje. Wel ligt in de wijnkelder nog een mooie voorraad wijnen van vorige jaargangen. Deze zijn nog te bezichtigen en uiteraard te proeven. Ook dat is een belevenis op boerencamping Wedichem in Gelderland.

Minicamping Wedichem in Barneveld, Gelderland

 

Op de camping vindt u de volgende voorzieningen: - 15 Staanplaatsen van ongeveer 10 x 12 meter, electriciteits- voorziening tot 4 Ampère per aansluiting, uitstekende moderne sanitaire voorzieningen met warm en koud water, zonder muntautomaat. Tevens zijn honden, mits aangelijnd, toegestaan. U kunt fietsen huren in de nabije omgeving van Mini-camping Wedichem in Barneveld.Voor dekinderen is er , in beperkte mate, speelgoed aanwezig. Ook kunt u hier folders en fietsroutes vinden.

 

'Wedichem' ligt in het vroegere jachtgebied van de kloosterboerderij 'Blauw Kapel'. Er groeide veel eiken-hakhout. In de Esvelderbeek was een watermolen in werking om papier te maken. De 'Heeren van Wedichem' voerden in hun wapen 'Drie zilveren kronen op een blauw veld'. Bij de minicamping Wedichem in Barneveld was voorheen ook een wijngaard aanwezig. De camping is geopend vanaf Pasen tot en met eind september. Het reserveren van seizoensplaatsen is beperkt mogelijk.

Proeflokaal boerencamping Wedichem in Barneveld, GelderlandWilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping "Wedichem" in Barneveld.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina