Kampeerhoeve Bussloo in Wilp/Bussloo
Kleine camping in Gelderland

Wilt u genieten van rust, ruimte en natuur in een sfeervolle authentieke plattelandsomgeving? Dan bent u bij op Kampeerhoeve Bussloo in Wilp / Bussloo, een minicamping in de provincie Gelderland, aan het juiste adres. De camping is gelegen in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Het is een luxe sfeervolle kampeerhoeve, met o.a. een aantal luxe kampeerplaatsen. De recreatieplas- en het natuurgebied Bussloo liggen op loop afstand. Er zijn ruime plaatsen beschikbaar (144m²) die allemaal voorzien zijn van riolering, een wateraansluiting, 10 Ampere stroomaansluiting én gratis Wifi. Het is een prachtige wandel en fiets omgeving aan de rand van IJssel en de Veluwe. De plaats Apeldoorn en de Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn op fietsafstand gelegen. Op loopafstand van de camping vindt u: viswater, een golfbaan, pitch en putt, zwemwater en wellness Thermen Bussloo. Ook zijn er camperplaatsen aanwezig, deze zijn het gehele jaar beschikbaar. Heeft u zelf geen kampeermiddel en u wilt toch kamperen op Kampeerhoeve Bussloo in Wilp / Bussloo, een minicamping in de provincie Gelderland, huur dan de nette caravan.

Kampeerhoeve Bussloo

 

Er is een nieuw sfeervol toiletgebouw met zelfs vloerverwarming aanwezig op Kampeerhoeve Bussloo in Wilp / Bussloo. Er zijn 3 dames- en herendouches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 3 wastafels bij de heren én bij de dames (allemaal voorzien van een babybadje), en een mindervaliden ruimte met toilet en douche. Dit wordt tevens gebruikt als familiedouche. Natuurlijk kunt u hier ook uw vaat doen, hiervoor zijn 3 overdekte plaatsen beschikbaar.

U verblijft hier in een schitterende omgeving met vele mogelijkheden om een geweldige vakantie te vieren. Zoals reeds genoemd zijn er volop wandel en fietsmogelijkheden, ook zelf routes samen te stellen met behulp van Knooppunten. Activiteiten zijn er voldoende, zoals Pitch&Putt, Paleis 't Loo,
De Apenheul etc. Ook voor de lekkere trek is er volop variatie mogelijk: de Hollandse keuken, de Molukse keuken, Pannenkoekenboerderijen, een Ribhouse, ga zo maar door.

Geniet van een mooie kampeerhoeve in Wilp bij kleine camping Bussloo

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Wilp / Bussloo?
Bezoek dan de website van Kampeerhoeve Bussloo in Wilp / Bussloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina