Forest Camp De Okkernoot in Swolgen
Minicamping in de provincie Limburg

Op Forest Camp De Okkernoot in Swolgen, een minicamping in de provincie Limburg, wordt U verwelkomd door Ernst en Rensje van Leijden-Derriks. Swolgen is een klein dorpje in de gemeente Horst aan de Maas in Noord-Limburg. Camping De Okkernoot is kleinschalige van opzet. Er zijn 25 staanplaatsen van ongeveer 100 m2 maar ook 2 trekkershutten, een vakantiehuisje en 2 studio's (Noorderlicht of Oosterloo) voor 2 personen. Op de camping heeft u 10 Amp electra ter beschikking, gratis wifi en een nieuw sanitairgebouw met 4 wc's, 3 douches en een mindervalide ruimte met douche en toilet. Natuurlijk zijn er ook afwasplaatsen en een stortplaats voor het chemisch toilet op Forest Camp De Okkernoot in Swolgen, een minicamping in de provincie Limburg.

Ruime plaatsen op de Okkernoot in Limburg


Forest Camp De Okkernoot in Swolgen is gelegen tegen een prachtig stil natuurgebied aan waar je heerlijk kan wandelen in alle stilte. Je wandelt naar het prachtige Schuitwater waar je diverse wilde dieren kan tegen komen. Bevers, Dassen, reeen, Exmoor ponys, insecten, vele soorten vogels, vlinders en stop dan ook even bij de Theetuin de Roode Vennen. Momenteel (2022) wordt er een boomgaard met onder begroeiing (voedselbos) aangelegd. De gasten van de minicamping kunnen in de toekomst ook mee plukken in de tuin. Kamperen maar toch een gezonde maaltijd kunnen bereiden. Tussen deze boomgaard en het natuurgebied in ligt het weiland waar men kan kamperen. Hierdoor zit men dicht bij de natuur.

 

Ook geschikt voor tentkampeerders

Alles bij elkaar moet Forest Camp De Okkernoot in Swolgen een ontspannen plek worden voor rustzoekers, wandelaars, fietsers, Pieterpad lopers, mountainbikers, fotografen, kunstenaars etc. Ernst en Rensje willen de gasten het gevoel geven uit maar toch thuis te zijn. Vrijheid en toch regels om alles netjes te laten verlopen. Vooral de rust en de groene omgeving moeten de gasten aantrekken om hier te overnachten. Horst aan de Maas is bekend om zijn asperges en blauwe bessen. Maar daarnaast heb je vele bezienswaardigheden, restaurants, musea, een zwemvijver maar ook leuke dorpjes en natuurlijk de Maas. Maak een uitstapje over de Maas met het pontje en bezoek Arcen en zijn kasteeltuinen, de Hertog Jan brouwerij of ga door naar Duitsland. Bezoek in deze regio het Streekmuseum, Aardbeienland, Toverland of laat je niet gek maken bij Mind Mystery…. Of zeg even de dieren gedag in ZooParc Overloon en neem een kijkje bij het Oorlogsmuseum.
Vervelen hoef je je hier niet dat mag natuurlijk wel….

Wilt u nog meer informatie over deze minicamping in Limburg?
Kijk dan eens op de website van Forest Camp de Okkernoot in Swolgen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina