Boerencamping Trimunt in Marum -
Minicamping Groningen/Friesland/Drenthe

De familie Van der Hoeven heet u van harte welkom op boerencamping Trimunt in Marum een boerencamping Groningen. Deze camping is gelegen in de hoek waar Groningen, Friesland en Drenthe zo'n beetje samenkomen in de schitterende bossen. De camping is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers door de perfecte ligging. Of het nu gaat om vogels spotten, of genieten van de wind, de bomen, de natuurlijke geluiden het kan allemaal op deze minicamping in Groningen/Frielsland/Drenthe. Authentieke boerderijen en prachtige landgoederen sieren het decor van boerencamping Trimunt in Marum.

boerencamping Trimunt - minicamping Groningen

 

Deze minicamping in Groningen is uitermate geschikt voor wandel en fietstochten door de boeiende omgeving en rijke historie. Een ontspannen sfeer vormt een ideale omstandigheid voor de fanatieke rustzoeker.Kampeerders die bij deze camping verblijven kunnen genieten van het bos waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuurschoon. Er worden zeer mooie ruime kavels verhuurd geschikt voor caravans en chalets. De plaatsen worden verhuurd als dagplaatsen en jaarplaatsen. Ook worden er chalets voor langere perioden verhuurd. In de nabije omgeving is veel natuur te vinden. Ook is er een grote recreatiewaterplas aanwezig waar u heerlijk kunt ontspannen.

Boerencamping Trimunt heeft uistekende sanitaire voorzieningen en is geschikt voor jong en oud.Door de ligging is de camping uitermate geschikt voor cultuurzoekers. Bovendien is de camping goed te benaderen vanaf de A7 (Heereveen - Groningen). De camping biedt uitstekende mogelijkheden voor ieder type kampeerder. Vanaf deze boerencamping in Groningen kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar diverse steden in Groningen, Friesland of Drenthe.

minicamping Groningen - boerencamping Trimunt

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze minicamping in Groningen/Friesland/Drenthe
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Trimunt.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina