Boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl -
Minicamping in de provincie Friesland

De familie van Starkenburg heet u van harte welkom op boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl, een minicamping in de provincie Friesland. Deze camping gelegen vlakbij de provinciegrens tussen Drenthe en Friesland biedt u vele mogelijkheden maar voornamelijk een schitterde natuur. De Friese meren, het Drentse platteland of de cultuur van de stad Groningen allemaal binnen hand bereik. Het voornaamste dat geboden wordt is rust, ontspanning, kalmte, genezing en activiteiten door boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl, een minicamping in de provincie Friesland.

Boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl

Vele activiteiten in de regio worden u aangeboden. Wat dacht u van het stripmuseam in Groningen? of gaat u liever naar een kunst museum toe? Varen op een meer? Vissen? Het kan allemaal bij deze minicamping in Friesland. De omgeving is uitermate geschikt om heerlijk te kunnen ontspannen. U kunt er paardrijden, fietsen, wandelen, vissen, varen en spelen. Al met al tal van mogelijkheden bij boerencamping te Hooi en te Grasin Boijl.

Naast de activiteiten in de regio biedt deze minicamping in Friesland u ook de mogelijkheid om een reikibehandeling te krijgen. Reiki is genezing door handoplegging en doordat de energie positief is zal het nooit kwaad kunnen doen. Of krijgt u toch liever een massage? Ook dit kan aangezien hiervoor een ruimte is ingericht en er professionele masseurs aanwezig zijn.

minicamping Friesland - boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl

Ook voor uw kinderen is er voldoende te doen. Wat dacht u er van dat zij 's avonds naar de prachtige fantasieverhalen kunnen luisteren van kabouter Matskop samen met de goei fee, de goeie tovenaar en de trollen . Laat u meeslepen in de fantasie en komt heerlijk tot rust bij het vuur. Uw kinderen kunnen marshmallows klaarmaken boven het vuur onder toezicht van een "echte" brandmeester.

Boerencamping te Hooi en te Gras in Boijl biedt u 11 schitterende groene staanplaatsen geschikt voor tenten, vouwwagens, caravans en campers maar u kunt er ook heerlijk ontspannen in een van de romantische plaghutten of de sfeervolle appartementen. Er zijn goeie sanitaire voorzieningen aanwezig inclusief een wasmachine en een wasdroger. Er is op vele plekken warm water aanwezig. Heeft u een hond, kat of ander huisdier? Deze zijn, mits vooraf overlegd, van harte welkom bij deze minicamping in Friesland.

Houdt u van de sauna? of geniet u liever toch van wat meer luxe? Weg uit de allerdaagse sleur? Het kan allemaal bij boerderijcamping te Hooi en te Gras in Boijl.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland? Prijzen, tarieven, activiteiten of foto's?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van boerencamping Te Hooi en te Gras in Boijl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina