Boerencamping Maas en Waal in Afferden
Minicamping in de provincie Gelderland

De familie Roekel wil u graag verwelkomen op boerencamping Maas en Waal in Afferden, een minicamping in de provincie Gelderland. De camping is gelegen midden in het Land van Maas en Waal. Het is een gezellige camping met plaats voor 25 caravans temidden van weilanden met grazende koeien. Als de kinderen zich kunnen vermaken, hebben de ouders pas echt vakantie. Nou dat kunnen ze! In een grote zandbak met speelgoed, schommel, speelveld met volleybalnet en een groot voetbalveld. Dus voor een verblijf op een kindvriendelijke camping komt u naar boerencamping Maas en Waal in Afferden, een minicamping in de provincie Gelderland.

Boerencamping De Biggelaar in Afferden, Gelderland

 

Valt er eens een buitje? In de grote recreatiehal van minicamping Maas en Waal in Afferden kunt u tafeltennissen, zich uitleven met het tafelvoetbalspel, darten en sjoelen. Verder beschikt men over een knusse huiskamer waar foldermateriaal en onze uitgebreide informatiemap ligt . De sanitaire voorzieningen bestaan uit 4 douches, 4 toiletten, 4 wastafels met spiegel, een afwasplaats met warm water, een stortplaats voor het chemisch toilet. Tevens zijn er een koelkast en een wasmachine aanwezig.


Boerencamping Maas en Waal ligt in het Land van Maas en Waal. Dit gebied strekt zich uit van Sint Andries Sluis bij Heerewaarden tot het Maas en Waal-kanaal bij Nijmegen. U kunt genieten van boomgaarden, dijkoevers, bospercelen en het unieke watersportgebied De Gouden Ham. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen aan het prachtige natuurschoon langs de dijk en in de uiterwaarden rond Druten. Boeiende vergezichten over en langs de Waal treft u in de gemeente Beuningen. Oude stadjes en kastelen vindt u in en rondom Wijchen.

Boerencamping De Biggelaar in Afferden, gelderland


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Maa
s en Waal in Afferden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina