Boerencamping 't Hinkel in Emst (Gelderland)

Op boerencamping 't Hinkel in Emst (Gelderland) bent u te gast bij de families Doorn en Gorkink. Deze mini camping blinkt uit in zijn gastvrijheid (enthousiasme van de campinghouders) ruimte en netheid. Er is zowel voor oud als jong genoeg te beleven op en rondom de camping. Zo is het mogelijk om met "boer Ben" mee te gaan voeren van de koeien en kalfjes, schapen, kippen en konijnen. Voor de kinderen zijn er op de camping diverse speeltoestellen, een skelter en tafelvoetbalspel. Verder kunt u er darten, jeu de boulen of "het klossenspel" spelen.

Boerencamping 't Hinkel

Boerencamping 't Hinkel in Emst bestaat uit 32 ruime kampeerplaatsen welke voorzien zijn van 6 ampere stroomaansluiting.

faciliteiten:

  • Ruime sanitaire voorzieningen
  • Geen muntautomaten
  • Wasmachine en droger
  • Toegang op internet

Boerencamping 't Hinkel in Emst is gelegen op loopafstand van recreatieplas het Kivietsveld. Hier kunt u heerlijk wandelen, zwemmen, zonnenbaden, waterskiën (aan een lier) en voor als u aan wat extra ontspanning toe bent, kunt u hier ook heerlijk beautyfarmen. Emst is gunstig gelgen in de stedendriehoek Apeldoorn - Zwolle - Deventer aan de rand van de Veluwe, waar u ook heerlijk kunt fietsen door de bossen en over de heide, of door het agrarisch gebied of langs de uiterwaarden van de IJssel.

Boerencamping 't Hinkel

Zoekt u meer informatie van deze camping?
Bezoek dan de website van boerencamping 't Hinkel in Emst.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina