Boerencamping de Rijnstrange in Aerdt -
Boerderijcamping Gelderland

De familie Jacobs heet u van harte welkom op boerencamping de rijnstrangen in Aerdt, een boerderijcamping in Gelderland. De camping is uitermate geschikt voor cultuur, historisie en natuurzoekers. Door de ligging in het pittoreske dorpje Aerdt komt de cultuur op de camping prachtig naar voren. U kunt hier optimaal genieten van rust, ontspanning en meer. U kunt volop genieten van de schitterende natuur op alle mogelijke manieren. Of u nu een autorit gaat maken door de omgeving, of dat u toch liever gaat fietsen of wandelen? Op alle manieren kunt u genieten van de aan boerencamping de Rijnstrangen grensende natuur.

Deze boerderijcamping in Gelderland heeft uitstekende voorzieningen en alle ruime plaatsen zijn dan ook voorzien van electriciteit. Het verwarmde toiletgebouw is voorzien van warm en koud stromend water. Daarnaast is er een minder valide toilet/douche aanwezig. U heeft er de mogelijkheid tot het huren van fietsen zodat u de omgeving kunt verkennen. In ieder geval staat rust en gastvrijheid boven aan het eisen lijstje van boerencamping de Rijnstrangen in Aerdt, een ANWB/vekabo lid.

Al met al is deze boerderijcamping in Gelderland geschikt voor iedereen. Door de aanpassingen voor mindervalide mensen is deze camping ook geschikt voor hen die het nodig hebben. Bij deze camping in het gelderse Aerdt kunt u echt volop genieten van rust, ontspanning, cultuur en natuur. Een prachtig uitzicht, schitterende omgeving en meer.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Rijnstrangen in Aerdt.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina