Boerencamping De BioBoer in Tijnje
Minicamping in Friesland

Als u kampeert op Boerencamping De BioBoer in Tijnje, een minicamping in de provincie Friesland, dan verblijft u op een echte biologische boerderij op een prachtige plek in Zuid-oost Friesland. De boerderij heet Romsicht, hetgeen al genoeg zegt over de landelijke omgeving waar het gelegen is. De kudde Oostenrijkse koeien graast naast u en regelmatig krijgt u bezoek van de kippen en de poezen van de eigenaren. Vanaf de slechts 10 ruime plaatsen heeft u een geweldig uitzicht over de landelijke omgeving. De camping is gelegen in een oude boomgaard. Hierdoor heeft u ook bij erg zonnig weer vaak voldoende schaduwplekken om heerlijk van de rust te genieten op Boerencamping De BioBoer in Tijnje, een minicamping in de provincie Friesland.

Boerencamping de Bioboer in Tijnje

In de bij de camping gelegen schuur hebben de eigenaren van Boerencamping De BioBoer in Tijnje nette sanitaire voorzieningen aangelegd. Er zijn zowel voor de dames als voor de heren twee toiletten en twee douches aanwezig. Tevens is er een afwasplaats. Gezien het biologische karakter van deze minicamping is er gÈÈn mogelijkheid om uw chemisch toilet te ledigen. Alle kampeerplaatsen hebben trouwens een eigen elektra aansluiting. OP deze boerderij worden de werkzaamheden nog vak met de hand of met gebruik van oude tractoren gedaan. U mag altijd eens met de boer of boerin meekijken hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden.In de biologische boerderijwinkel kunt u een deel van u boodschapen doen: vlees van de eigen koeien, biologische kip, kaas, soep, thee ect, Dus houdt u van lekker en natuurlijk eten zonder toevoeging van andere stoffen dan bent u hier aan het goede adres!

Op boerencamping De BioBoer in Tijnje geniet u van de rust en het nostalgische landleven op de boerderij. Van de zonsondergang,compleet met kikkerconcert,de weidse uitzichten , de koeien op het land en het boerenleven zoals dat vroeger zo gewoon was. Het open landschap van Zuidoost Friesland bied tal van mogelijkheden om te fietsen te wandelen of te varen. In de omgeving zijn veel natuurgebieden zoals de Deelen,de bossen van Beetsterzwaag,de Dulf en Oranjewoud Ook zijn er veel pitoreske plaatsen zoals Beetsterzwaag Gorredijk en Jubbega ect. De fietsroute door Zuidoost Friesland loopt langs de minicamping. En als u 's-avonds weer heerlijk in uw caravan of tent bent geniet u weer van de mooie vergezichten en de dieren die op het land verblijven.

Minicamping Friesland, biologische boerencamping de Bioboer

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Boerencamping De BioBoer in Tijnje.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina