Boerderijcamping en theehuis Spohiaveen in Odoornerveen -
Minicamping in Drenthe

De familie van Wieren heet u van harte welkom op camping Sophiaveen in Odoornerveen! Minicamping in Drenthe. Camping Sophiaveen is gelegen tussen boswachterij Sleenerzand en boswachterij Odoorn.Het is de perfecte locatie voor liefhebbers van de natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen. In de mooie Drentse omgeving zijn volop activiteiten voor jong en oud. Op de website vindt u de meeste informatie die u nodig heeft om uw welverdiende vakantie of vrije weekend te plannen. Boerderijcamping Sophiaveen is geschikt voor jong en oud, schitterend gelegen is deze minicamping in Drenthe!

Boerderijcamping/Theehuisje Sophiaveen in Odoornerveen

De Camping
Boerderijcamping Sophiaveen in Odoornerveen is zeer ruim en luxe opgezet. Op het grasveld zijn 17 ruime plaatsen (van 100 m²) gedeeltelijk gescheiden door een singel en allemaal voorzien van 16 Ampère stroom. Midden op het veld bevindt zich een watertappunt. Tevens verhuren zij een caravan voor 2 tot 4 personen. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in een vloerverwarmd gebouw dat tevens dienst doet als een theeschenkerij. In deze theeschenkerij kunt u lekker genieten van diverse soorten thee. Ook is er een overdekte afwasplaats met warm en koud stromend water bij deze minicamping in Drenthe. Tevens is er een stortplaats voor het chemisch toilet en er is een ruime parkeerplaats waar uw auto kan staan.

Camping Sophiaveen

  • 17 ruime kampeerplaatsen
  • 16 ampère stroomaansluinting
  • 2 toiletten en 1 urinoir
  • ruime douches met wastafel
  • wastafel
  • overdekte afwasplaats
  • stortplaats chemisch toilet
  • watertappunt op de camping
  • theeschenkerij

 

In de theeschenkerij kunt u terecht voor thee, koffie, frisdrank, ijs en Drentse lekkernijen. Boerderijcamping Sophiaveen ligt naast het boerenbedrijf. Het bedrijf heeft een veenkoloniaal bouwplan, dat houdt in dat er granen, zetmeelaardappelen en suikerbieten verbouwd worden.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van camping Sophiaveen in Odoornerveen

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina