Boerencamping Limburg
Boerderijcamping D'n Eykelenbosch Melderslo

U bent op boerderijcamping "D'n Eykelenbosch” te gast bij de familie de Goeij. D'n Eykelenbosch is een prachtige, rustig gelegen boerencamping in een bosrijke omgeving van Melderslo en biedt u volop de gelegenheid om te genieten van het schitterende Noord Limburg. Het kampeerterrein heeft ruime kampeerplaatsen, een dierenweide, terras en een goed onderhouden terrein is omringd met groenblijvende beplanting, op het terrein is tevens een chalet en een caravan te huur.

boerencamping limburg - boerderijcamping d'n Eykelenbosch

De faciliteiten op boerderijcamping "D'n Eykelenbosch" zijn er prima, het sanitair voldoet aan de hoge hygiëne-eisen, 4 douches, 5 toiletten, een stortbak voor uw chemisch toilet en afvalwater, 2 wascabines, 3 wasbakken, afwasruimte binnen en één buiten, centrifuge, wasmachine, een overdekte fietsstalling en op het terrein treft u 2 Jeu de Boules banen aan. Verder is er een fraaie recreatieruimte ingericht als televisieruimte om gezellig samen te zijn, of om eens lekker een potje te darten.

De boerencamping ligt ca. 2 à 3 km tussen Horst, Melderslo en Tienray. Horst aan de Maas staat bekend om de echte Limburgse vlaaien, asperges, champignons, rozen en vele verschillende bloemenvelden. Vanaf boerderijcamping "D'n Eykelenbosch” is het niet ver (2km) naar een groot natuurzwembad, forellenvijver, diverse musea en prachtige wandelroutes in de bossen. Een aanrader voor een dagje uit in de omgeving is bijvoorbeeld een prachtige fietstocht maken in de bosrijke omgeving, een middagje zwemmen in het natuurbad.

boerderijcamping d'n eykelenbosch

Kortom: Verblijven op deze boerencamping Limburg is absoluut de moeite waard.

Zoekt u meer informatie van deze boerencamping Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping D'n Eykelenbosch Melderslo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina