Minicamping de Vijverhof in Ommeren -
Boerenicamping in de provincie Gelderland

De familie Kieft heet u van harte welkom op Minicamping de Vijverhof in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland. De camping is gelegen in een klein plaatsje, centraal tussen grotere steden in het rivierengebied van Waal, Rijn en de Linge., maar midden in een prachtige natuur.Er zijn heel veel fruitboomgaarden en boomkwekerijen. Vooral bloesem en fruitcorso zijn bekend uit deze omgeving met de mooie boomgaarden en dijkjes.Op boerderijcamping de vijverhof in Ommeren vindt u schapen en in de lente lammetjes..Rust en ruimte en gezelligheid staan centraal bij minicamping De Vijverhof in Ommeren, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Minicamping de Vijverhof in Ommeren

 

In het achterhuis van minicamping De Vijverhof in Ommeren zijn de sanitaire voorzieningen geplaatst, deze bestaan onder andere uit: 3 toiletten, een urinoir, 3 douches, een wasruimte mét toilet, wasbakken, afwasgelegeheid, een babybadje, een wasmachine, een wasdroger, een centrifuge, een koelkast en een diepvries. Er is een overdekte fietsenstalling en er zijn enkele fietsen te huur, evenals een 4-6 persoons caravan met voortent, compleet ingericht voor vier tot zes personen. Zoals u kunt lezen heeft mini-camping de vijverhof het goed voor elkaar. Uitstekende voorzieningen en luxe is wat deze minicamping in Gelderland te prijzen staat.

Op het terrein van minicamping De Vijverhof in Ommeren vindt u ruime plaatsen met 6 ampere stroomvoorziening en een tegelplateau en diverse watertappunten met ’s avonds schemerverlichting . Een verhard pad en een verharde parkeerruimte, een chemisch toilet en natuurlijk speelmogelijkheden, zoals een schommel, zandbak, trampoline,een jeu de boullebaan, volleybalnet en voetbaldoelen sieren de voorzieningen.Er is een recreatieschuur, waar de kinderen kunnen knutselen en spel mogelijkheden hebben .Hier staat ook de pooltafel opgesteld en andere aanwezige spelen zijn onder andere: schoolbord, tafelvoetbal, dartbord, sjoelbak en een tafeltennistafel. Ook worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd.

Ook in de omgeving van minicamping De Vijverhof in Ommeren is veel te beleven. U kunt er zwemmen, fietsen, wandelen, vissen of voor culturele zaken kunt u een van de musea bezoeken. U kunthier terecht van 15-maart tot en met 31 oktober. Er geld stechts één hele belangrijke regel: GEEN AANKOMST EN VERTREK OP ZONDAG. Men respecteert hier de zondagsrust en wil deze dan ook in ere houden. Er wordt hiervoor gehoopt op uw begrip.

Boerencamping de Vijverhof in Ommeren, Gelderland

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Gelderland?
Neem dan snel een kijkje op de website van boerderijcamping de Vijverhof.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina